15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα οικονομικά tablet θα έχουν μερίδιο αγοράς 60% μέχρι το 2016

    Από τότε που η Apple παρουσίασε το πρώτο iPad, οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητών συσκευών μπήκαν στην αγορά των tablets παρουσιάζοντας τις δικές τους προτάσεις, καθώς τα tablets έχουν αρχίσει και γίνονται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των καταναλωτών.

    Η εταιρεία μελετών ABI υπολογίζει πως κυκλοφορούν περισσότερα από 220 διαφορετικά μοντέλα αυτή τη στιγμή στην αγορά, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, Android.

    Ακόμα όμως κι αν η πρωτοκαθεδρία της Apple θεωρείται αναμφισβήτητη, η ίδια εταιρεία προβλέπει πως το 60% της αγοράς των tablets το 2016, θα το κατέχουν tablets που βρίσκονται στη μέση έως χαμηλή κατηγορία τιμής, δηλαδή μέχρι τα 400 δολάρια. Φταίει μόνο η Amazon και το Kindle Fire; Όχι, σύμφωνα με την ABI. Σημαντικός παράγοντας της ανάπτυξης αυτού του κομματιού της αγοράς, θα είναι και οι αγορές της Ινδίας και της Κίνας. Χώρες με πολύ μεγάλο πληθυσμό, αλλά με πολύ λιγότερες δυνατότητες αγορών σε ακριβά gadgets.

    Μας χαλάει; Καθόλου. Ίσα ίσα που τοποθετεί τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Δεν χρειάζεται να δαπανήσει κάποιος 500-900 ευρώ για να πάρει ένα tablet. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνουμε μακριά από την τεχνολογία, έτσι δεν είναι;

    Πηγή: BGR

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles