20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το all-time classic: The Longest Journey κυκλοφορεί σε iOS!

    Το The Longest Journey συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ιστορικά adventure games όλων των εποχών. Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρονιά από τότε που το έπος του Ragnar Tornquist εμφανίστηκε στα PC, όμως η ιστορία που ακολουθούσε τα βήματα της April Ryan μίας 18χρόνης που σε εκείνη έπεσε ο κλήρος να διατηρήσει την ισορροπία και να σώσει δύο παράλληλους κόσμους, εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να μαγνητίζει το κοινό των gamers.

    The Longest Journey_IOS_1

    Πρόσφατα, ανέβηκε στο app store η remastered version του The Longest Journey, η οποία είναι προσαρμοσμένη κατάλληλα για να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των iPhone και iPad συσκευών (iOS 7 και άνω). Επιπλέον, οι developers της νέας αυτής έκδοσης του δημοφιλούς παιχνιδιού, έχουν προσθέσει ένα dynamic σύστημα βοήθειας που εξυπηρετεί πολύ τους πιο αρχάριους, όπως επίσης μία νέα εισαγωγή, αλλά και έναν νέο επίλογο, που δημιουργήθηκαν από τον Ragnar Tornquist. Όπως η αρχική έκδοση για PC, η iOS version προσφέρει στους gamers 150 και πλέον διαφορετικές τοποθεσίες με το παιχνίδι να προσφέρει περισσότερες από 50 ώρες καθαρού gameplay. Με γραφικά που εντυπωσιάζουν, story που χαρακτηρίζεται από το έντονο σασπένς και τις διαρκείς ανατροπές και επανασχεδιασμένο σύστημα χειρισμού που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των iOS συσκευών, το old-school The Longest Journey (στοιχίζει 8.99$ και καταλαμβάνει 1.14GB αποθηκευτικού χώρου), αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα must-have mobile game, το οποίο σίγουρα θα λατρέψουν οι φανατικοί φίλοι των παλιών καλών adventure games. Τι και εάν πέρασαν 15 χρόνια; το The Longest Journey εξακολουθεί και προσφέρει μία φρέσκια και άκρως εθιστική εμπειρία παιχνιδιού…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles