20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    TheMrGadget.gr: Θήκες και αξεσουάρ κινητών και tablets σε τιμές για κάθε τσέπη!

    Αν αναζητάτε την κατάλληλη θήκη για το κινητό και το tablet σας, δεν πρέπει να κοιτάξετε αλλού παρά στο themrgadget.gr.

    TheMrGadget.gr

    Στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα του, θα βρείτε θήκες κινητών και tablets, αξεσουάρ και gadgets σε τεράστια ποικιλία, ενώ θα μπορέσετε να αγοράστε online τη θήκη που πάντα ψάχνατε, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    Για τους κατόχους smartphones, μία τεράστια ποικιλία από θήκες κινητών περιμένει να… τις ανακαλύψετε. Μαλακές θήκες σιλικόνης, tpu, σκληρές πλαστικές, θήκες βιβλία – book, με παράθυρο, flip, πορτοφόλι (wallet), θήκες δερμάτινες (από οικολογικό δέρμα), καλύμματα, back covers, bumpers, αδιάβροχες, luxury – πολυτελείας μεταλλικές με στρας σε απίστευτα σχέδια και χρώματα για όλα τα στυλ και γούστα. Και φυσικά για κάθε κινητό (iPhone, Samsung Galaxy, LG, Sony, Nokia/Microsoft, Xiaomi, HTC, Huawei, Vodafone, Lenovo, Alcatel αλλά και universal θηκες για όλα τα κινητά).

    Στο themrgadget.gr πρακτικά, θα βρείτε τα πάντα για το κινητό και το tablet σας, όπως για παράδειγμα ακουστικά και hands-free, προστασίες οθόνης (τόσο σε μεμβράνες όσο και σε tempered glass), φορτιστές, καλώδια, power banks σε πληθώρα από χωρητικότητες, μπαταρίες κινητών, selfie sticks, ηχεία Βluetooth, κάρτες μνήμης, βάσεις αυτκινήτου και βάση για το ποδήλατο σε απίστευτες τιμές. Πραγματοποιούνται αποστολές καθημερινά σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles