15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο Future Ready κατάστημα του ομίλου Vodafone στην Ευρώπη στο The Mall Athens

    Η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στα προϊόντα τεχνολογίας και οι ολοένα και περισσότερες online αγορές μετασχηματίζουν τον κλάδο της λιανικής και στις τηλεπικοινωνίες. Τα νέα αυτά δεδομένα στο retail εξυπηρετεί το κατάστημα της Vodafone Ελλάδος στο The Mall Athens.

    Το ενδιαφέρον είναι ότι το εν λόγω κατάστημα ανακαινίστηκε προκειμένου να αποτελέσει πιλότο για να εξαχθούν συμπεράσματα που θα συμβάλουν στη τελική διαμόρφωση όλων των καταστημάτων του ομίλου Vodafone στην Ευρώπη. Πρόκειται δηλαδή για το πρώτο Future Ready store στην Ευρώπη του ομίλου Vodafone το οποίο ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του.

    Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες φιλοδοξεί να πάει τη λιανική στην επόμενη μέρα, με ένα χώρο όπου ο καταναλωτής μπορεί να κατανοήσει το πως η τεχνολογία βελτιώνει την καθημερινότητά του, με τη βοήθεια των ειδικών της ομάδας Ready να μάθει και να δοκιμάσει με τον δικό του ρυθμό, προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας προσεκτικά επιλεγμένα και σχεδιασμένα, αλλά και να συνεχίσει την εμπειρία του που ξεκίνησε από το online κατάστημα σε έναν φυσικό χώρο άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ψηφιακό.

    Σύμφωνα με τον διευθυντή καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Άρη Γεωργόπουλο, παρόμοια καταστήματα θα γίνουν από τον όμιλο 2 με 3 σε κάθε χώρα, ενώ και τα υπόλοιπα καταστήματα της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας θα έχουν στοιχεία της νέας φιλοσοφίας. Όπως επίσης είπε ενδεικτικό της αλλαγής νοοτροπίας των καταναλωτών είναι το γεγονός ότι οι πελάτες που πληρώνουν online τον λογαριασμό τους (και άρα δεν χρειάζεται να πάνε σε κατάστημα) αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα 25% με 30%. Στο μέλλον τα καταστήματα θα διεκπεραιώνουν λιγότερες τέτοιες εργασίες, όπως και πωλήσεις καθώς μεγαλώνει η διείσδυση των ηλεκτρονικών αγορών, ενώ την ίδια στιγμή πολλαπλασιάζονται οι ανάγκες υποστήριξης όχι μόνον σε εταιρείες, αλλά και στους απλούς χρήστες της τεχνολογίας.

    Το Future Ready κατάστημα διαθέτει μία ξεχωριστή τεχνολογική εμπειρία, με ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον, οργανωμένο σε θεματικές ενότητες, με συσκευές και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας, όπου πρωταγωνιστούν οι ναυαρχίδες κορυφαίων κατασκευαστών, τα καινοτόμα προϊόντα και η διαδραστική γνώση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Το περιεχόμενο και η θεματολογία του, που προβάλλεται στις οθόνες του, θα ανανεώνεται.

    Λειτουργεί κατά 100% με την υποστήριξη της ομάδας Ready, της πιο καταρτισμένης ομάδας συμβούλων τεχνολογίας στην Ελλάδα, που είναι έτοιμη να προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης και να βοηθήσει τους καταναλωτές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη γνωριμία τους με την τεχνολογία.

    Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να παρακολουθήσουν δωρεάν μια σειρά από εκπαιδευτικές ενότητες που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα γύρω από την τεχνολογία. Οι ενότητες αυτές θα είναι διαθέσιμες προς όλους, ανεξαρτήτως αν είναι πελάτες Vodafone ή όχι, θα πραγματοποιούνται στον φυσικό χώρο του καταστήματος και θα είναι διαθέσιμες προς παρακολούθηση μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Vodafone.

    Ακόμη, μέσω του virtual shop του Vodafone.gr, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να ξεναγηθούν και να εξυπηρετηθούν εικονικά στο Future Ready κατάστημα δωρεάν, από όπου και αν βρίσκονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles