15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρωτοχρονιάτικο “fail” του Facebook!

    Μέρες που είναι το Facebook προσπάθησε να κάνει ένα δώρο στους χρήστες του, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποστείλουν μηνύματα στους φίλους τους, τα οποία θα φτάσουν ακριβώς με την αλλαγή του χρόνου – δηλαδή στις δώδεκα το βράδυ.


    Ενεργοποίησε, λοιπόν, τη σελίδα www.facebookstories.com/midnightdelivery, όπου οι χρήστες του δημοφιλούς social networking site μπορούν να προγραμματίσουν μηνύματα για να ευχηθούν στους φίλους τους.

    Μέχρι εδώ όλα καλά… Φαίνεται, όμως, ότι ένα… κενό ασφαλείας έκανε την “εμφάνισή” του κι έτσι οποιοσδήποτε μπορούσε να έχει πρόσβαση στα ιδιωτικά μηνύματα των άλλων, έχοντας πρόσβαση σε ένα URL και πληκτρολογώντας ένα τυχαίο εξαψήφιο ID. Και κάπως έτσι ένας άσχετος μπορούσε να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας μηνύματα, ακόμη και να τα αλλάξει ή να τα διαγράψει.

    Το “fail”, που αποκαλύφθηκε πρώτα από το blog του Jack Jenkins έγινε αντιληπτό από το Facebook, με τους υπευθύνους του να επιβεβαιώνουν το πρόβλημα και να “κατεβάζουν” άρον-άρον τη σελίδα, η οποία ανέβηκε ξανά μόλις πριν λίγα λεπτά.

    Τώρα φαίνεται ότι είναι όλα οκ, για ακόμη μία φορά όμως το Facebook αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με την ιδιωτικότητα των χρηστών του. Και κάπως έτσι κάποιοι “ξύνουν το κεφάλι” με επιφυλακτικότητα…

    Πηγές: The VergeSlashgearTNW

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles