16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το top10 του ταλαντούχου και τόσο νέου Hollywood

    Evan Rachel Wood
    Φοβερή και τρομερή στο The Wrestler, συνέχισε στο True Blood με πολύ sexy και προκλητικές σκηνές που δεν την προβλημάτισαν καθόλου και πλέον όλο και εμφανίζονται ευκαιρίες να παγιώσει τον επαγγελματισμό της, βλέπε Τhe Conspirator και The Ides of March.

    Brie Larson
    Η 22χρονη ήταν εξαιρετική στα Scott Pilgrim vs. the World, Rampart και 21 Jump Street. Στάθηκε μια χαρά δίπλα και στους κοιλιακούς του Channing Tatum και στον διεφθαρμένο «πατέρα-μπάτσο» Woody Harrelson. Βρίσκεται μόλις στην αρχή ενός πολύ μεγάλου ταξιδιού.

    Nicholas Hoult
    Στο X-Men: First Class έκανε τις γυναικείες καρδιές να χτυπήσουν δυνατά στο ρόλο του κούκλου Hank “Beast” McCoy, με τον Bryan Singer να δικαιώνεται πως κόβει το μάτι του. Μόλις 22, ο Βρετανός διαθέτει sexy vibes αλλά και μία ξεχωριστή ωριμότητα. Και σιγά μην του ξέφευγε η συμπρωταγωνίστριά του στο Χ-Men: First Class, η κούκλα Jennifer Lawrence.

    Chloë Moretz
    500 Days of Summer, Kick-Ass, Let Me In, Hugo, Dark Shadows… Και είναι μόλις 15. Επαναλαμβάνουμε. Δεκαπέντε. Και τα καταφέρνει και σε superhero καταστάσεις, αλλά και όταν σοβαρεύουν τα πράγματα και γίνονται τρομακτικά. Η γκάμα της πραγματικά εκπλήσσει. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα…

    Jennifer Lawrence
    Η καλή του Nicholas Hoult, εκτός από φυσικά το X-Men: First Class, έχει παίξει στα Winter’s Bone, Like Crazy, και The Hunger Games μην αφήνοντας την ξεχωριστή ομορφιά της να σκεπάσει τις ερμηνευτικές της ικανότητες. Στο επερχόμενο μεγάλο της project, το The Silver Linings Playbook, του David O. Russell (The Fighter), αναμένεται να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα.

    Anton Yelchin
    Μόλις 23 και τα έχει καταφέρει εξίσου καλά και στο Star Trek και στο Fright Night και στο Like Crazy και στο Alpha Dog. Εντελώς διαφορετικά δηλαδή πεδία δράσης, με κανένα να μην τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα, βγάζοντας προς τα έξω μία γενικότερα συμπαθητική φυσιογνωμία, που τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά όταν πληγώνεται σε ρομαντικές καταστάσεις

    Saoirse Ronan
    Άλλο πιτσιρίκι θαύμα… Είναι μόλις 18, και εάν την είδατε στο συγκλονιστικό Atonement, είναι σίγουρο πως δεν θα την ξεχάσετε ποτέ. Η κοπέλα είναι πολύ απλά ερμηνεύτρια ολκής, και με το πρόσφατο Hanna έδειξε πως δεν υπάρχει τίποτα που να την εμποδίζει να συνεχίσει ακάθεκτη προς την αναγνώριση και τα βραβεία. Να περιμένετε να δείτε αξέχαστα drama φιλμς από την μικρή Ιρλανδέζα.

    Josh Hutcherson
    Ξεχώρισε στο The Kids are All Right και έγραψε κι άλλα χιλιόμετρα στο πρόσφατο The Hunger Games, και αν και είναι μικροκαμωμένος, έχει τα φόντα να είναι ένας συμπαθητικός πρωταγωνιστής στο μέλλον. Και είναι μόλις 2ο...

    Ezra Miller
    Έχτιζε σιγά σιγά μία συμπαθητική καριέρα με τα Afterschool και Another Happy Day, αλλά ήταν η διαβολική του ερμηνεία στο We Need to Talk About Kevin που άφησε κάγκελο τον κόσμο. Δεν είναι και λίγο πράγμα όταν στα 19 σου στέκεσαι τόσο καλά απέναντι στη μία και μοναδική Tilda Swinton.


    Emma Stone
    Το μεγάλο αστέρι. Η 23χρονη που έλαμψε στα Superbad, Zombieland, Easy A, Friends with Benefits, Crazy, Stupid, Love, και πλέον και στο The Amazing Spider-Man. Μιλάμε για μία πρώτου μεγέθους πρωταγωνίστρια, που κάνει τον κόσμο να απορεί εάν είναι πράγματι 20 something. Πολύ πιο ώριμη και από πολλές 30άρες που ακόμα ψάχνονται μπροστά στην κάμερα… Και φυσικά, είναι  πανέμορφη!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles