15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Toshiba Satellite P70-B-10C Review. Όταν η ποιότητα συναντάει τη δύναμη!

    H σειρά Satellite της Toshiba είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με δεκάδες προϊόντα, τα οποία διακρίνονται για την ποιοτική τους κατασκευή, αλλά και για τις πολύ υψηλές επιδόσεις τους. Το Satellite P70-B-10C δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κατέστησαν τη συγκεκριμένη σειρά μία από τις πιο γνωστές στις συνειδήσεις των καταναλωτών. Το εν λόγω Toshiba laptop μπορεί άνετα να μετατραπεί σε ένα μικρό power house, δίνοντας τη δυνατότητα στον user του όχι μόνο να απολαύσει με άνεση ακόμη και τα πιο απαιτητικά high-end games, αλλά και να δουλέψει με χαρακτηριστική άνεση πάνω σε μία σειρά από επαγγελματικές εφαρμογέςToshiba Satellite P70_b_10C_1 
    Core i7 inside και δυνατά tech specs!

    To Satellite P70-B-10C πρόκειται για ένα laptop 17.3 ιντσών, με διαστάσεις 413 x 268 x 28.35mm., με το βάρος του να ανέρχεται περίπου στα 2.9 κιλά. Αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πιο λεπτά και ελαφριά laptop που υπάρχουν, ωστόσο το design του σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι απογοητεύει, καθώς το αλουμινένιο περίβλημα χαρίζει μία μοναδική και premium αίσθηση στον user. Η οθόνη του Satellite P70-B-10C διαθέτει διαγώνιο στις 17.3 ίντσες και υποστηρίζει ποιότητα Full HD, βασιζόμενη στη τεχνολογία LED backlight. Η ζωντάνια των χρωμάτων, το εξαιρετικό contrast μαζί με τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας δεν σας κρύβουμε ότι μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Toshiba Satellite P70_b_10C (2)

    Παρατηρώντας τα tech specs του Satellite P70-B-10C καθίσταται σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πανίσχυρο υπολογιστή, όπου στην καρδιά του βρίσκεται ένας Intel Core i7-4710HQ processor, που υποστηρίζει τεχνολογία Turbo Boost για ανώτερες επιδόσεις. Με συχνότητα ρολογιού στα 3.5GHz και υποστήριξη τεχνολογίας hyper-threading, το laptop της Toshiba είναι βέβαιο ότι μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία multitasking tasks. Πέραν όμως της ισχυρής CPU, στο Satellite θα βρείτε επίσης 16GB μνήμης RAM (τύπου DDR3) που αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα συναντήσετε ακόμη και το πιο παραμικρό θέμα lag ή καθυστέρησης στην εκτέλεση των διαφόρων απαιτητικών εφαρμογών, καθώς το high-end laptop της Toshiba θα διαπιστώσετε ότι τραβάει χωρίς πρόβλημα στην ανηφόρα. Επιπλέον, το Satellite P70-B-10C πρόκειται για μία πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν θα απογοητεύσει το απαιτητικό κοινό των gamers, καθώς η κάρτα γραφικών AMD R9 M265X (με 4GB GDDR5 RAM) υπόσχεται υψηλά frame rates ακόμη και στους πιο σύγχρονους τίτλους.

    Toshiba Satellite P70_b_10C (6)

    Toshiba Satellite P70_b_10C (8)
    Παράλληλα, το Satellite P70-B-10C έρχεται με έναν hybrid σκληρό δίσκο που είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει τις επιδόσεις του συστήματος σας στα ύψη και αυτό γιατί πέραν του 1TB ενσωματώνει και 8GB SSD που βοηθούν στην ταχύτερη εκτέλεση πολλών προγραμμάτων. Εκτός από τα παραπάνω, η Toshiba έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ήχο που παράγει το Satellite, καθώς το ενσωματωμένο ηχοσύστημα που φέρει την σφραγίδα της Harman Kardon παρέχει ποιοτικό ήχο DTS με crystal clear απόδοση. Συνδυάζοντας τις γραφικές δυνατότητες της κάρτας γραφικών μαζί με τον ήχο και το Blu-ray player / writer, το P70-B-10C καθίσταται ιδανικό για ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών. Ακόμη και εάν δεν σας φτάνουν οι 17 ίντσες μπορείτε κάλλιστα να το συνδέσετε μέσω της HDMI port με μία TV υψηλής ευκρίνειας και έτσι να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες πιο άνετα. Σε ότι έχει να κάνει με το λειτουργικό του, το υψηλών προδιαγραφών laptop της Toshiba έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 8.1.

    Toshiba Satellite P70_b_10C (3)

    Όσον αφορά, τις διαθέσιμες συνδέσεις το Satellite P70-B-10C διαθέτει 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0 (μία θύρα με υποστήριξη λειτουργίας sleep-and-charge), 1xRJ-45, multi-card reader και HDMI-out, ενώ δεν λείπει και η ενσωματωμένη HD κάμερα με built-in μικρόφωνο.

    High-end πολυεργαλείο!

    Το εν λόγω Satellite laptop της Toshiba θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα υψηλών επιδόσεων πολυεργαλείο που δύναται να καλύψει τις ανάγκες των users, είτε ασχολούνται με επαγγελματικές εφαρμογές είτε απλώς θέλουν ένα laptop που να βελτιώνει την ψυχαγωγική τους εμπειρία. Στην αγορά θα το βρείτε με τιμή στα 1.499 ευρώ, η οποία μπορεί να θεωρηθεί normal με βάση πάντα αυτά που προσφέρει. Χωρίς αμφιβολία, το Satellite P70-B-10C αποτελεί μία πρόταση από το επάνω ράφι που θα ικανοποιήσει πλήρως του απαιτητικούς users.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles