15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Wi-Fi και live video streaming στο γήπεδο. Πετάξου μέχρι την Αγγλία να τα βρεις!

    Wi-Fi στο γήπεδο; Γιατί όχι… Και σύντομα θα το προσφέρει στους φιλάθλους της η Manchester City, η οποία ετοιμάζεται να εξοπλίσει σχετικά το Etihad Stadium. 

    phpanprlk

    Ο σύλλογος αξιοποιεί την Connected Stadium Wi-Fi solution της Cisco, ώστε οι φίλαθλοί του να μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες αλλά και την εμπειρία τους στα κοινωνικά δίκτυα, κατά τη διάρκεια των αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας. Η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την O2, ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Επιπλέον, θα εγκατασταθεί και τεχνολογία για τη βελτίωση του σήματος των κινητών τηλεφώνων, ένα γνωστό πρόβλημα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης ατόμων σε μικρό χώρο.

    Πέρα από τη συνδεσιμότητα, η Manchester City θα λανσάρει και την υπηρεσία StadiumVision Mobile, μία υπηρεσία streaming που προσφέρει στους οπαδούς ζωντανά και άμεσα video replays και σχετικά στατιστικά στοιχεία στις φορητές συσκευές τους. Θα υπάρξουν πολλαπλά κανάλια περιεχομένου μελλοντικά, περιλαμβάνοντας replay channels, εναλλακτικές γωνίες λήψεις από τις κάμερες και ένα δυναμικό κανάλι με διαγωνισμούς και παιχνίδια.

    Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχη κίνηση για τον εξοπλισμό του γηπέδου της με Wi-Fi έχει κάνει πρόσφατα και η Liverpool, αν και την πρωτιά σε σχετικές υπηρεσίες στην Αγγλία έχει μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, η Wycombe Wanderers, που είχε προσφέρει σχετικές υπηρεσίες στο γήπεδό της την προηγούμενη σεζόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles