15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα συσκευή της Xiaomi είναι διαφορετική απ’ ό,τι έχετε συνηθίσει να βλέπετε από την εταιρεία

    Η κινεζική Xiaomi μάς απασχολεί ιδιαίτερα τελευταία με τα smartphones αλλά και τα tablets της, δεν περιορίζεται όμως μόνο σε αυτά και, τώρα ρίχνει στην αγορά και μία… εντελώς διαφορετική πρόταση. Το Xiaomi Mi Air Purifier δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ιονιστής χώρου /καθαριστή αέρα.

    Xiaomi Mi Air Purifier

    Στην Κίνα -και ειδικότερα την πρωτεύουσα Πεκίνο- τα προβλήματα ρύπανσης της ατμόσφαιρας είναι αυξημένα, έτσι ένας ιονιστής είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμος για τους κατοίκους. Η πρόταση της γνωστής εταιρείας κοστίζει περί τα 150 δολάρια, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σχέδια για παγκόσμια κυκλοφορία της σε αυτή τη φάση (γιατί όχι ωστόσο στο μέλλον;)

    Ο Xiaomi Mi Air Purifier διαθέτει διπλό ανεμιστήρα και τέσσερα συστήματα αγωγών, ώστε να μπορεί να παράγει 10.000 λίτρα καθαρού αέρα ανά λεπτό και να φιλτράρει το 99.99% των επικίνδυνων σωματιδίων του αέρα. Υποστηρίζει, φυσικά, και remote control app για να μην ξεχνάμε τις… τεχνολογικές αναζητήσεις του κατασκευαστή.

    mi-air-5

    Όπως και να έχει, η γκάμα της κινεζικής εταιρείας είναι ιδιαίτερα διευρυμένη, καθώς έχει κατασκευάσει, μεταξύ άλλων, έξυπνες τηλεοράσεις, battery packs, routers ακόμη και… kit μέτρησης της πίεσης. Well done, Xiaomi.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles