16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θυμάστε πόσες υπέροχες ταινίες έχει φτιάξει η Pixar; Αν όχι δείτε το trailer του Inside Out

    To Inside Out που αναμένεται στις 19 Ιουνίου του 2015, θα είναι η πρώτη ταινία εκείνης της χρονιάς από την Pixar. Πέντε μήνες μετά θα ακολουθήσει το The Good Dinosaur στις 25 Νοεμβρίου του 2015, επιβεβαιώνοντας την ανακοίνωση της εταιρείας πως θα κυκλοφορεί δύο ταινίες το χρόνο.

    inside-out1

    To teaser του Inside Out θέλησε να μας θυμήσει πόσο απίθανη είναι η παρακαταθήκη της εταιρείας που άλλαξε τα δεδομένα του animation. Στο ξεκίνημά του κάνει μία νοσταλγική αναδρομή στα φιλμ της που μας σύστησαν έναν ολοκαίνουργιο κόσμο κινηματογραφικής εμπειρίας, αξέχαστες εμπειρίες που κουβαλάμε ακόμα μαζί μας. Και στη συνέχεια φυσικά μας συνδέει με το παρόν του Inside Out…

    H ιστορία -γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Pete Docter (Monsters Inc, Up)- επικεντρώνεται στη μικρή Riley που θα βρεθεί από την Midwest Αμερική στο San Fransisco λόγω της καινούργιας δουλειάς του πατέρα της και η οποία προσπαθεί να ελέγξει τα συναισθήματα της. Τη Χαρά (Amy Poehler), το Φόβο (Bill Hader), το Θυμό (Lewis Black), την Απέχθεια (Mindy Kaling) και τη Θλίψη (Plylis Smith). Όλα αυτά ζουν στο Αρχηγείο, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της και προσπαθούν να την συμβουλεύουν στην καθημερινή της ζωή. Και εκεί που η Χαρά προσπαθεί να της φτιάχνει την διάθεση και να της δίνει θετική ενέργεια, οι προστριβές με τα άλλα συναισθήματα, δημιουργούν πολλά προβλήματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles