19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Area 51. To απόλυτο gaming PC της Alienware που τα “σπάει”!

    Η Alienware έχει συνδέσει το όνομα της με ορισμένα από τα πιο όμορφα gaming PC που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, τα οποία πέραν του καταπληκτικού design ξεχωρίζουν και για τις υψηλές επιδόσεις τους. Πρόσφατα, η γνωστή εταιρεία (η οποία ανήκει στην Dell) παρουσίασε το ανανεωμένο Area 51, ένα gaming rig που το design του δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον προκάτοχο του και το οποίο κοντράρει σε σχεδιαστικό επίπεδο ακόμη και τα Mac Pro!

    Alienware Area 51_

    To νέo Area 51 αποτελεί ένα μηχάνημα σε σχήμα εξαγώνου, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε οποιαδήποτε και εάν είναι η θέση του να μην μπλοκάρονται οι αεραγωγοί του. Επιπλέον, το Area 51 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία του χρήστη, καθώς η προσθαφαίρεση σκληρών δίσκων, καρτών γραφικών και λοιπών περιφερειακών γίνεται με χαρακτηριστική άνεση.

    Alienware Area 51_4

    Όσον αφορά τα tech specs του, το Area 51 αδιαμφισβήτητα αποτελεί το “όνειρο” κάθε high-end gamer, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών users. Όπως ανακοίνωσε η Alienware, στην καρδιά του Area 51 θα βρίσκονται οι ολοκαίνουργιοι Hasswell-E processors της Intel (με 6 ή 8 πυρήνες), ενώ το σύστημα θα μπορεί να δεχθεί μέχρι και 32GB της ταχύτατης μνήμης DDR4 που το ρολόι της τρέχει στα 2133MHz, ενώ παράλληλα θα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 3 κάρτες γραφικών (είτε aπό την Nvidia είτε από την AMD). Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, θα υπάρχουν θέσεις για συνολικά 5 σκληρούς δίσκους (3 για παραδοσιακά hard drives και 2 για SSD), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα Area 51 θα είναι by default overclocked και θα διαθέτουν σύστημα υδρόψυξης!

    Alienware Area 51_3

    Alienware Area 51_2
    Το σύστημα που είναι βέβαιο ότι θα κλέψει τις καρδιές των hardcore gamers αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στις Η.Π.Α. τον προσεχή Οκτώβριο. Mέχρι στιγμής η Alienware δεν έχει αναφερθεί στην τιμή του, αν και πιστεύουμε ότι πολύ δύσκολα θα κοστίζει κάτω από τα 2500 ευρώ (στις χαμηλότερες εκδόσεις του), καθώς ως είθισται τα gaming PC της Alienware είναι αρκετά τσιμπημένα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles