21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στο νέο trailer του Arkham Knight, ο Batman αποκτάει συμμάχους!

    To Batman: Arkham Knight δικαιολογημένα θεωρείται ένα από τα μεγάλα blockbuster games της φετινής χρονιάς και σίγουρα υπάρχουν πολλοί fans του Σκοτεινού Ιππότη, οι οποίοι περιμένουν πως και πως την κυκλοφορία του. Μέχρι βέβαια τα τέλη Ιουνίου που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, η Rocksteady εξακολουθεί να μας βομβαρδίζει με trailers του παιχνιδιού που μας ανοίγουν την όρεξη και εκτοξεύουν το hype στα ύψη! Μάλιστα, το τελευταίο trailer του Arkham Knight ήταν ιδαιτέρως αποκαλύπτικό, καθώς όπως φανερώθηκε ο Batman δεν θα είναι μόνος του στη μάχη, αλλά στο πλευρό του θα βρίσκονται τρεις εκ των πιο αγαπημένων ηρώων της DC!

    Batman-Arkham-Knight-e3-6

    Ειδικότερα, στο πιο πρόσφατο trailer παρουσιάζεται ο Batman να ενώνει τις δυνάμεις του με τους Robin, Nightwing και Catwoman και από κοινού να συνθλίβουν τους αντιπάλους τους. Όπως επιβεβαίωσε και επίσημα η Warner Bros., στο Arkham Knight θα υπάρχει ένας dual-play μηχανισμός στο gameplay (θυμίζοντας κάτι από GTA V), ο οποίος θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αλλάζουν ανάμεσα στον Batman και στους συμμάχους του κατά τη διάρκεια της free-flow μάχης. Αν και δεν πρόκειται για co-op, ωστόσο σίγουρα αποτελεί μία προσθήκη που χαρίζει έναν διαφορετικό τόνο στο παιχνίδι, καθιστώντας τον κόσμο του Batman: Arkham Knight ακόμη πιο συναρπαστικό. Ρίξτε μια ματιά στο trailer που ακολουθεί για να δείτε τον Batman και τους συμμάχους του εν δράσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles