21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Google: Ο Chrome έχει εγκατασταθεί σε πάνω από δυο δισεκατομμύρια συσκευές!

    Η Google, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Chrome Dev Summit, ανέφερε ότι ο αριθμός των ενεργών εγκαταστάσεων του Google Chrome έχει διαμορφωθεί στα 2 δισεκατομμύρια από την κυκλοφορία του, το Σεπτέμβριο του 2008. Τα στατιστικά αυτά διαφέρουν από εκείνα που αναφέρονται στους ενεργούς χρήστες του λογισμικού, ακριβώς γιατί εγκατάσταση του Chrome δε συνεπάγεται και καθημερινή χρήση.

    chrome

    Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Google μοιράζεται μαζί μας αυτόν τον αριθμό. Ωστόσο, η εταιρεία επέλεξε να μην ανακοινώσει τον αριθμό των ενεργών χρηστών του Chrome.

    Τα τελευταία γνωστά στοιχεία προέρχονται από τον περασμένο Απρίλιο, όταν η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι οι ενεργοί χρήστες του Chrome αγγίζουν το 1 δις. Αν και αυτός ο αριθμός σίγουρα έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, η Google αποφάσισε να εστιάσει στις πρόσφατες ανακοινώσεις της στον αριθμό των ενεργών εγκαταστάσεων. Συνολικά, επτά apps της Google αριθμούν πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες. Πρόκειται για τα Gmail, Android, Chrome, Maps, Search, Youtube και το Google Play Store.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles