16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S7 επιβιώνει ύστερα από πλύσιμο στο… πλυντήριο!

    Με το που κυκλοφόρησε το Galaxy S7 το έχουμε δει να υποβάλλεται σε δεκάδες «βασανιστήρια», τα οποία όσο σκληρός και να είσαι, δε γίνεται να μην σε κάνουν να… πονέσεις. Μετά από την παραδοσιακή συνάντηση με το blender, μία βουτιά στην πισίνα και ένα drop test από ύψος 1000 ποδιών, έφτασε η ώρα της αναμέτρησης με ένα… πλυντήριο! Ένας τρελαμένος user είχε λοιπόν τη φαεινή ιδέα να βάλει το Galaxy S7 του μέσα σε ένα πλυντήριο της LG για να δοκιμάσει έτσι την αντοχή (φέρει πιστοποίηση IP68) και τις water-proof δυνατότητες του και στη συνέχεια ανέβασε ένα video στο YouTube με τα… αποτελέσματα του πειράματος του!

    Galaxy S7 washing machine

    Το δύσμοιρο Galaxy S7 έμεινε μέσα στον κάδο του πλυντηρίου για 45 λεπτά, όσο διαρκεί δηλαδή ένα κανονικό πρόγραμμα πλυσίματος και υπέστη μία σειρά από φρικτά βασανιστήρια, καθώς εκτός από το νερό που έπεφτε πάνω του έπρεπε να αντέξει τα διάφορα χημικά, την ζέστη από τη λειτουργία του στεγνώματος των ρούχων και φυσικά τις περιστροφικές κινήσεις που κάνει ο κάδος. Αν και θα περιμέναμε ότι η ναυαρχίδα της Samsung δεν θα άντεχε στο εν λόγω «βάναυσο» τεστ, τελικά το Galaxy S7 της δοκιμής όχι μόνο επιβίωσε, αλλά βγήκε από τον κάδο σχεδόν… άθικτο! Εντάξει δεν είναι και πιο λογικό πράγμα στον κόσμο να πλένεις στο πλυντήριο το smartphone σου, ωστόσο αν μη τι άλλο πρόκειται για μία διαδικασία που έχει μπόλικη πλάκα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles