21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    50 φοιτητές δημιουργούν ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας για το The Mall of Engomi

    the-mall-of-engomi

    Συνεργασία του The Mall of Engomi με το Πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων, Διαφήμισης και Μάρκετινγκ του Τμήματος Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, για την προετοιμασία ολοκληρωμένης πρότασης επικοινωνίας από τους φοιτητές προς το εμπορικό κέντρο The Mall of Engomi υπογράφτηκε πρόσφατα. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι οι φοιτητές να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες της αγοράς από τον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας/δημοσίων σχέσεων και παράλληλα το The Mall of Engomi να αποκτήσει σχέσεις με την πανεπιστημιακή κοινότητα καθώς και να μεταφέρει την εμπειρία του στους φοιτητές.

    Οι φοιτητές του τμήματος επικοινωνίας έλαβαν ένα ολοκληρωμένο brief από τους διευθυντές του The Mall of Engomi και κλήθηκαν να ετοιμάσουν μια δημιουργική πρόταση η οποία να απευθύνεται στην προώθηση του εμπορικού κέντρου ως ο απόλυτος προορισμός για τους κάτοικους της τοπικής κοινότητας. Οι τρεις πρώτες προτάσεις που θα ξεχωρίσουν και θα πετύχουν τους στόχους που δόθηκαν θα επιβραβευτούν με δώρα από το The Mall of Engomi.

    Η συνεργασία του The Mall of Engomi με το Πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων, Διαφήμισης και Μάρκετινγκ του Τμήματος Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα διαρκέσει 4 μήνες με τη συμμετοχή 50 φοιτητών. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με τις παρουσιάσεις των ολοκληρωμένων προγραμμάτων επικοινωνίας για το εμπορικό κέντρο από τους φοιτητές και την ανάδειξη των νικητριών ομάδων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles