15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ακλόνητη η Huawei (παρά το πόλεμο), σημειώνοντας αύξηση εσόδων για το A’ εξάμηνο του 2019!

    H Huawei όλοι γνωρίζουμε ότι έχει υποστεί έναν ανελέητο πόλεμο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο οποίος όπως μπορούμε εύκολα να φανταστούμε δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει την πορεία του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας. Παρόλα αυτά, παρά την (δικαιολογημένη) ανησυχία, τα χαμόγελα δείχνουν να επιστρέφουν στην Σεντσέν, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η Huawei για το Α’ εξάμηνο του 2019, η εταιρεία κολοσσός των νέων τεχνολογιών σημείωσε αύξηση στα έσοδα της, η οποία ανήλθε στο 30%!

    huawei

    Αυτό το νούμερο σίγουρα εντυπωσιάζει από τη στιγμή που η Huawei δέχθηκε έντονο πόλεμο από την κυβέρνηση Trump και δεν αποκλείεται η πορεία της να ήταν ακόμη μεγαλύτερη εάν δεν είχαν συμβεί τα γνωστά γεγονότα. Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, αυτό που βοήθησε στην ανάπτυξη της Huawei είναι το πλήθος των συμβολαίων που έχει συνάψει για την δημιουργία του τηλεπικοινωνιακού infrastructure που σχετίζεται με τα δίκτυα 5G. Όλες οι πηγές και oi νεότερες πληροφορίες που έχουμε αναφορικά με τη διαμάχη ανάμεσα στην κινεζική εταιρεία και στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, συγκλίνουν ότι μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί.

    Τις απόψεις του Country Manager της Huawei Greece, κ. Lin Bing, αναφορικά με την πορεία της Huawei μπορείτε να τις διαβάσετε κάνοντας click εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles