21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel One Touch Pop: Πανέμορφα, πολύχρωμα και Android

    Η Alcatel ξέρει να κάνει ένα πράγμα πολύ καλά: να κατασκευάζει τίμια τηλέφωνα. Και χρησιμοποιεί την CES για να παρουσιάσει μία σειρά smartphones που αναμένεται να  βγουν στην παγκόσμια αγορά άμεσα και με αξιώσεις. Εκτός από το «πιο λεπτό smartphone», ή  Γαλλική εταιρεία παρουσιάζει και την σειρά One Touch Pop, που αποτελείται από 4 συσκευές.

    Τo One Touch M’Pop είναι μία συσκευή με οθόνη WVGA στις 4 ίντσες, τρέχει λειτουργικό Android 4.1, διαθέτει επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, RAM στα 512ΜΒ και κάμερα στα 5 megapixel.

    To One Touch S’Pop είναι είναι με οθόνη 3,5 ιντσών, ανάλυσης HVGA, μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, 512ΜΒ RAM και λειτουργικό Android 4.1.

    Στην ίδια διάσταση (3,5 ίντσες) είναι και το One Touch T’Pop, με κάμερα στα 3,2 megapixel και μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, αλλά με RAM στα 256MB και λειτουργικό Android 2.3.

    Τέλος, το One Touch X’Pop, έχει πιο «ανεβασμένα» χαρακτηριστικά, με μία οθόνη 4,5 ιντσών, ανάλυσης qHD, 2πύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz και 512 ΜΒ RAM. Το λειτουργικό που θα τρέχει, θα είναι Jelly Bean και η κάμερά του, είναι 5 MP.

    Τα τηλέφωνα της σειράς One Touch Pop θα κυκλοφορήσουν στις περισσότερες χώρες του κόσμου, με εξαίρεση τις ΗΠΑ που θα δουν μόνο το M’Pop. Πάντως, αν εξαιρέσει κανείς τα entry level χαρακτηριστικά που ευελπιστούμε ότι μεταφράζονται σε αρκετά οικονομικά τηλέφωνα (τιμές δεν γνωρίζουμε ακόμα), αυτό που μας αρέσει είναι ότι εκτός από το κλασσικό μαύρο και λευκό, τα smartphone της σειράς One Touch Pop, βγαίνουν και σε διάφορα χρώματα το καθένα. Άντε επιτέλους!

    Πηγή: CNET

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles