17.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Apple TV+ και Paramount+ με 1 μόνο συνδρομή; Προ των πυλών φθηνότερο streaming bundle

    Μπορεί το streaming να έχει μπει στην καθημερινότητα των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, φέτος όμως ήταν η χρονιά που είδαμε μεγάλες αυξήσεις στα πακέτα σχεδόν όλων των υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, το ενδεχόμενο μια συνεργασίας μεταξύ των κολοσσών του streaming που θα έδινε τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων, φυσικά είναι καλοδεχούμενη!

    Όπως αναφέρει η The Wall Street Journal, το Apple TV+ και το Paramount+ εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδυάσουν τις βιβλιοθήκες τους, δημιουργώντας ένα συνδρομητικό πακέτο σε μειωμένη τιμή, αφού θα στοιχίζει φθηνότερα από το κόστος εγγραφής και στις δύο πλατφόρμες μεμονωμένα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι συζητήσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και η τελική μορφή που θα λάβει το πακέτο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Δε φαίνεται απίθανο να εξετάσουν όμως σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο οι δύο εταιρείες, καθώς τόσο το Apple TV όσο και το Paramount+ έχουν ένα υψηλό ποσοστό πελατών που διακόπτουν τη συνδρομή στις πλατφόρμες streaming τους.

    Οι fans στα social media πάντως φαίνονται ενθουσιασμένοι με τα νέα, αφού οι περισσότεροι πραγματοποιούν συνδρομές για να δουν 1-2 σειρές από κάθε υπηρεσία. Υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι η τηλεόραση επιστρέφει στις ημέρες της καλωδιακής, όπου τα κανάλια ήταν ομαδοποιημένα και θεωρούνταν πιο προσοδοφόρα, αφού το παρόν μοντέλο streaming φαίνεται να λειτουργεί μόνο για το Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Halo: Νέο trailer αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles