22.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Digital Eclipse: Ανακοίνωσε το “The Making of Karateka” για κονσόλες και PC

    Η Digital Eclipse ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό το The Making of Karateka, το πρώτο παιχνίδι της σειράς Gold Master που περιλαμβάνει ανεξάρτητα projects που τιμούν σημαντικούς σχεδιαστές, στούντιο και παιχνίδια που άλλαξαν τον κόσμο.

    Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam το 2023.

    “Η αποστολή μας (με τη Gold Master Series) είναι να αναβαθμίσουμε αυτά τα παιχνίδια, παρουσιάζοντάς τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τοποθετώντας τα στο σωστό ιστορικό τους πλαίσιο. Πρόκειται για μια προσέγγιση που έχουμε ονομάσει “διαδραστικό ντοκιμαντέρ”», δήλωσε ο editorial director του Digital Eclipse, Chris Kohler. “Αν παίξατε στο περσινό Atari 50: The Anniversary Celebration, πήρατε μια γεύση αυτής της προσέγγισης. Στη σειρά Gold Master, θα κάνουμε βαθιές “βουτιές” σε πολλές ακόμα συναρπαστικές ιστορίες από την ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles