21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Exynos 2100 vs Snapdragon 888 benchmarks: Ποιο είναι το κορυφαίο chipset;

    Όπως γνωρίζετε, φυσικά, οι Galaxy ναυαρχίδες της Samsung κυκλοφορούν πάντα σε δύο εκδόσεις. Μια με Snapdragon chipset που απευθύνεται κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ και μια με Exynos που έρχεται στην Ευρώπη. Έτσι, στην Ελλάδα πωλούνται επίσημα μόνο οι συσκευές με το Exynos 2100 chipset. Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στις επιδόσεις μεταξύ των δύο εκδόσεων, όμως;

    Το GSMArena “έτρεξε” αρκετά benchmarks στα δύο μοντέλα και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο link της πηγής. Συνοπτικά, οι δύο εκδόσεις είναι σχεδόν… ισόπαλες, πετυχαίνοντας ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις. Μικρές διαφορές εμφανίζονται σε συγκεκριμένα benchmarks, αλλά είναι σχεδόν αμελητέες και δεν γίνονται αντιληπτές σε καθημερινή χρήση. Ίσως η μεγαλύτερη εμφανίζεται στο multi-core benchmark του GeekBench, όπως τo Exynos chipset εμφανίζεται περίπου 8% ταχύτερο από το Snapdragon. Στο single-core test, όμως, αποδίδουν εξ’ίσου καλά.

    Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles