21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Flipboard 2.0. Τώρα σε μετατρέπει από απλό αναγνώστη σε… “εκδότη” περιοδικού

    flipboard2

    Η δημοφιλής εφαρμογή ανάγνωσης κυκλοφόρησε ένα σημαντικό update που μετατρέπει πλέον τους αναγνώστες της σε… εκδότες περιοδικών.

    Το Flipboard 2.0 προσθέτει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να μοιράζεστε “προσωποποιημένα” περιοδικά, τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε επιλέγοντας περιεχόμενο από τον Παγκόσμιο Ιστό.

    Χάρη στην ύπαρξη ενός “+” button, οι αναγνώστες μπορούν να σώσουν και να διαμοιράσουν ειδήσεις, φωτογραφίες, video και ηχητικά clips, δημιουργώντας ηλεκτρονικά περιοδικά που έχουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα ή ακόμη και τη γνώμη τους για διάφορα ζητήματα.

    Δημιουργώντας ένα περιοδικό και επιλέγοντας τίτλο, μπορείτε κατόπιν να επιλέξετε αν θα το κάνετε δημόσιο ή κοινόχρηστο είτε ακόμη να το κρατήσετε ιδιωτικό. Αν επιλέξετε να γίνει δημόσιο, μπορείτε να ενημερώνεστε για την αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες σας, όταν αυτοί κάνουν like, comment ή εγγράφονται “συνδρομητές” στα περιοδικά σας. Το update σάς δίνει ακόμη τη δυνατότητα να αλλάξετε cover στο περιοδικό σας ή να το μοιραστείτε σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, όπως το Facebook, το Google+ ή το Twitter. Χάρη στο νέο εργαλείο “bookmarklet”, μπορείτε ακόμη να προσθέτετε στο περιοδικό σας περιεχόμενο απευθείας από το web, ενώ στην εφαρμογή αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά η αναζήτηση, ενώ συνολικά το application έχει γίνει και πιο γρήγορο.

    Το νέο Flipboard 2.0 είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad στο App Store. Όσο για τους χρήστες Android, προς το παρόν δεν μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους, μπορούν όμως να διαβάσουν τα περιοδικά που δημιουργούν οι χρήστες iOS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles