21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Geneva WorldRadio: Ένα στιλάτο ραδιόφωνο με Bluetooth

    Τα συστήματα ήχου της Geneva μάς αρέσουν πολύ -τόσο λόγω του ξεχωριστού στιλ όσο και της ποιότητάς τους- και δε θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό για το WorldRadio της εταιρείας, μία νέα πρόταση που συνδυάζει ραδιόφωνο κλασικής σχεδίασης με δυνατότητα πρόσβασης σε ατελείωτους σταθμούς, αλλά και σύνδεση μέσω Bluetooth με Android κινητά και ταμπλέτες.

    Υποστηρίζει σχεδόν όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στον πλανήτη, συμπεριλαμβάνοντας FM, DAB digital radio σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και Internet radio stations, ενώ, για τις πιο “κλασικές” ανάγκες σας, διαθέτει ακόμη και… ξυπνητήρι.

    Με οθόνη 2,4 ιντσών LCD που θα σας διευκολύνει στο pairing με κάποια συσκευή, αν, πάντως, δεν επιθυμείτε ασύρματη σύνδεση, μπορείτε να αξιοποιήσετε την υποδοχή των 3.5mm που διαθέτει.

    Το Geneva WorldRadio ενσωματώνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion, που του προσφέρει έως 6 ώρες αναπαραγωγής ήχου. Θα είναι διαθέσιμο από το Δεκέμβριο σε ασημί, κόκκινο ή μαύρο χρώμα και τιμή που φτάνει τα 230 ευρώ.

    Πηγές: UbergizmoAndroid Community

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles