16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά των smartphones μέσα από ένα νέο video

    Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του HTC U11, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της κατασκευής smartphone. Επειδή η εταιρεία βοήθησε και άλλους κατασκευαστές να δημιουργήσουν τα δικά του smartphones, ίσως αγνοείτε ότι έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο έχει σχηματοποιηθεί η αγορά στις μέρες μας.

    Το 2010, η Google προέβη στο επίσημο λανσάρισμα της σειράς Nexus, με το Nexus One, το οποίο στη πραγματικότητα είχε κατασκευαστεί από την HTC. Όλα τα Nexus smartphones έρχονταν με stock Android και ήταν από τις πρώτες που λάμβαναν τις ενημερώσεις. Άλλα smartphones που έχουν δημιουργηθεί από την HTC ήταν τα Sony Ericsson Xperia X1 και τα Google Pixel/Pixel XL.

    htc

    Το βίντεο αποκαλύπτει και ορισμένα άλλα ενδιαφέροντα επιτεύγματα της HTC. Ειδικότερα, η εταιρεία διέθεσε ένα από τα πρώτα 3G smartphones στην αγορά και μια από τις πρώτες συσκευές που έφερε ενσωματωμένο GPS, με όλες τις δυνατότητες που μια τέτοια εξέλιξη συνεπαγόταν. Και φυσικά, το HTC ThunderBolt ήταν ένα από τα πρώτα 4G Android smartphones.

    Η καινοτομία συνεχίστηκε με το HTC One (M7) και το πρώτο all-metal smartphone με εσωτερική κεραία. Η λαμπρότητα, αναφέρει η HTC στο video, είναι μια ακατάπαυστη επιδίωξη. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι συνδύασε την τεχνολογία, το ανθρώπινο δυναμικό και την φαντασία για να δημιουργήσει το Vive, το δικό της σύστημα εικονικής πραγματικότητας που θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, μαθαίνουμε, παίζουμε, εργαζόμαστε και πιστεύουμε.

    Χωρίς αμφιβολία, τα πρώτα 20 χρόνια της εταιρείας στο χώρο των φορητών συσκευών, έφεραν επαναστατικές αλλαγές στα smartphones, tablets και σε άλλα συναφή gadgets. Η εταιρεία ελπίζει τα επόμενα 20 χρόνια, να φέρει ακόμη περισσότερες καινοτομίες, με την ίδια να αποτελεί και αυτή μέλος της ομάδας των εταιρειών που θα φέρουν νέα προϊόντα στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από τα οποία θα καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles