15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα αναβολή για το Star Wars: Hunters ανακοίνωσε η Zynga

    Τα νέα δεν είναι καλά για όσους ανυπομονούν να παίξουν το επερχόμενο free-to-play arena shooter Star Wars: Hunters, αφού η εταιρεία ανάπτυξης Zynga ανακοίνωσε ότι ο τίτλος θα καθυστερήσει, προκειμένου να καταστεί άξιος των προσδοκιών. Δε θα τον δούμε, λοιπόν, πριν από το 2023.

    Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη αναβολή για το Star Wars: Hunters, αφού το παιχνίδι ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο του 2021 για Switch, iOS και Android και αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον ίδιο χρόνο. Τελικά, η ημερομηνία μετακινήθηκε για το 2022 και τώρα για το 2023.

    Ανακοινώνοντας τη δεύτερη αναβολή στο Twitter, η Zynga εξήγησε: «Δουλεύουμε ακούραστα για να εκπληρώσουμε το όραμά μας για το Star Wars: Hunters. Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα battle arena game που θα ψυχαγωγεί για τα επόμενα χρόνια. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα “συναντήσουμε” τις προσδοκίες των fans παγκοσμίως αλλά και τις δικές μας, πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε το λανσάρισμα του Star Wars: Hunters για το 2023».

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανακοίνωσε η Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles