21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Συνελήφθησαν 7 άτομα για τη ληστεία στο σετ γυρισμάτων του Lupin

    Τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι το πλατό της δημοφιλούς σειράς Lupin στο Παρίσι μπήκε στο «στόχαστρο» μιας ομάδας ληστών, οι οποίοι κατάφεραν να αφαιρέσουν εξοπλισμό που η αξία του ξεπέρασε τα 330.000 δολάρια.

    Σύμφωνα με το BBC, οι Αρχές στη Γαλλία κατάφεραν να συλλάβουν 7 άτομα που εμπλέκονται στη ληστεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου από 20 άτομα που πέταξαν στο χώρο των γυρισμάτων πυροτεχνήματα για να προκαλέσουν πανικό και να καταφέρουν να αποδράσουν. Ευτυχώς, κανένας από το συνεργείο δεν τραυματίστηκε.


    Τα 7 άτομα που συνέλαβε η αστυνομία αποτελούν μέλη μιας συμμορίας. Ο μικρότερος της ομάδας είναι μόλις 13 ετών. Οι αρχές ανέφεραν ότι κατάφεραν επίσης να εντοπίσουν και ένα μέρος του εξοπλισμού που κλάπηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας, ενώ εξακολουθούν οι έρευνες για να βρεθούν και οι υπόλοιποι που εμπλέκονται. Η σειρά Lupin δεν είναι η μοναδική που έπεσε θύμα ληστών. Μια μέρα πριν, οι ληστές αφαίρεσαν αντίκες αξίας 200.000 δολαρίων που χρησιμοποιούνταν στα γυρίσματα της σειράς The Crown.

    Διαβάστε επίσης:

    Βλέπεις Netflix από το λογαριασμό του φίλου σου; Ήρθε η ώρα να πληρώσεις!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles