14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    One Punch Man: Έρχεται online game για PC και κινητά

    Μια ακόμα απόπειρα αποφάσισαν να κάνουν οι developers, προκειμένου να αναπτύξουν ένα παιχνίδι One Punch Man. Βέβαια, αυτό θα είναι πολύ διαφορετικό από την τελευταία μεγάλη προσπάθεια.

    Η υπηρεσία anime Crunchyroll ανακοίνωσε το One Punch Man: World, έναν online multiplayer action τίτλο που θα δούμε σε Android, iOS και PC. Το free-to-play παιχνίδι προϋποθέτει εσάς και τους φίλους σας, που συμμετέχετε στο Hero Association για να πολεμήσετε ένα αυξανόμενο κύμα κακοποιών μέσω αποστολών και επιδρομών. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να παίξετε ως ήρωες από την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, συμπεριλαμβανομένων των πιστών βοηθών της Saitama, Genos, Mumen Rider και Puri-Puri Prisoner. Μπορείτε επίσης να ξαναζήσετε σημαντικές στιγμές από το show.

    Σημειώνεται ότι το A Hero Nobody Knows της Bandai Namco ήταν ένα παιχνίδι μάχης, αυτός όμως είναι περισσότερο ένας τίτλος δράσης τύπου Devil May Cry με συνδυασμούς, αποφυγές και απόλυτες επιθέσεις. Θα περάσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας μεταξύ άλλων δευτερευουσών αποστολών και μίνι παιχνιδιών στο Z-City.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles