22.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Παίξτε δωρεάν το Far Cry 6 σε Xbox, PlayStation και PC το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

    Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του χειμώνα και αρκετοί είναι αυτοί που ονειρεύονται ταξίδια σε πιο ζεστά μέρη, ακόμη κι αν αυτά είναι ψηφιακά. Η Ubisoft για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ίσως να έχει τη λύση, αφού προσφέρει ένα “ταξίδι” περιορισμένου χρόνου στο νησί της Καραϊβικής Yara, στο πλαίσιο του Far Cry 6 free trial.

    Πιο συγκεκριμένα, από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου οι παίκτες των Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC μπορούν να μπουν στα παπούτσια του πρωταγωνιστή Dani Rojas και να πάρουν μέρος σε μια περιπέτεια ανοικτού κόσμου, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν το παιχνίδι. Οι ενδιαφερόμενοι θα αποκτήσουν πρόσβαση στο βασικό παιχνίδι και στις crossover αποστολές, που εμπνέονται από το Rambo: All the Blood and Stranger Things. Η Ubisoft δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας γι’ αυτούς που θέλουν να παίξουν με φίλους. Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν θα λάβουν το in-game White Lotus Sniper Rifle. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ubisoft προσφέρει και εκπτώσεις μεταξύ 50% και 70% για περιορισμένο διάστημα.

    Διαβάστε επίσης:

    Καλά νέα! Το sequel του Alan Wake είναι πλέον playable από την αρχή μέχρι το τέλος!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles