15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Redfall: To πρώτο gameplay trailer που… «δαγκώνει»!

    Αν και το Starfield ήταν ένας ο τίτλος που σίγουρα κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πλαίσιο του Xbox και Bethesda Games Showcase, παρόλα αυτά το Redfall από τους δημιουργούς του Deathloop και του Dishonored ανήκει στα games που έχουν αυτό το «κάτι» που τραβάει σαν τον μαγνήτη τους gamers. Το Redfall πρόκειται για ένα first-person shooter, το οποίο όμως εστιάζει στο co-op gameplay και στην ομαδική δουλειά, έχοντας στο επίκεντρο του story μια ομάδα ηρώων, οι οποίοι τα βάζουν με τις ορδές αιμοσταγών vampires!

    Έχοντας πολλά στοιχεία  από τα games της Arkane και θυμίζοντας σε αρκετά σημεία το Overwatch, το Redfall (που το βλέπουμε να κυκλοφορεί μέσα στο 2023) αν μη τι άλλο δείχνει πολλά υποσχόμενο! Όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer που ακολουθεί κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του abilities, η ατμόσφαιρα κόβει την ανάσα, ενώ το tactical gameplay δείχνει να υπερτερεί έναντι ενός brainless και πιο καταιγιστικού στυλ παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε υπεύθυνα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles