15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Flash: Επιστρέφει στο νέο trailer ο Batman του Michael Keaton

    Το «The Flash» αποτελεί ένα blockbuster το οποίο οι fans περιμένουν εδώ και πολύ καιρό. Η στιγμή που θα παιχτεί στους κινηματογράφους πλησιάζει και ένα νέο trailer έρχεται τώρα να αποκαλύψει το μεγάλο cast των ηρώων.

    Ο Ezra Miller, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα και τη δικαιοσύνη, θα υποδυθεί τον Barry Allen, το πιο γρήγορο άνθρωπο εν ζωή, σε μια παραγωγή εμπνευσμένη από τα κόμικς της DC. Εκτός από το Miller, στην ταινία παίζει η Kiersey Clemons στο ρόλο της αγαπημένης του Flash Iris West, η Sasha Calle (The Young and the Restless) ως Supergirl, και οι Michael Shannon και Antje Traue, που αναβιώνουν τους χαρακτήρες τους Zod και Faora από το Man of Steel του 2013.

    Επίσης, στην ταινία έκπληξη αποτελούν οι δύο Batman, αφού εμφανίζονται οι Michael Keaton και Ben Affleck, ενσαρκώνοντας τον ίδιο χαρακτήρα. Το νέο trailer, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό, παρουσιάζει και τους δύο ηθοποιούς, δίνοντας μια πρώτη χαοτική γεύση στην τρέλα του Multiverse της DC.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Guardians of the Galaxy 3: Πρώτη ματιά στις δυνάμεις του Adam Warlock (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles