22.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    The Witcher 4: Πάνω από 250 developers για την ανάπτυξή του

    Το προηγούμενο διάστημα, η CD Projekt ήταν επιφυλακτική όσον αφορά τις ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του The Witcher 4: Polaris. Έδωσε μόνο μια μικρή γεύση των σχεδίων της για το franchise και το γενικό χρονοδιάγραμμά τους. Εξαιτίας αυτού, οι οπαδοί του Witcher δεν έχουν ιδέα τι μέλλει γενέσθαι στο παιχνίδι, τη στιγμή που η εταιρεία έριχνε όλο το βάρος στο επερχόμενο expansion του Cyperpunk 2077, Phantom Liberty.

    Ωστόσο, στην τελευταία συνάντηση για τα οικονομικά αποτελέσματα, η CD Projekt αποκάλυψε ότι η ομάδα ανάπτυξης για το The Witcher αυξάνεται, καθώς το Cyberpunk 2077 τελειώνει.

    Ο CEO της CD Projekt, Adam Kiciński ανέφερε ότι “στα τέλη Ιουλίου, η ομάδα του Phantom Liberty αποτελούνταν από 300 άτομα”, αποκαλύπτοντας πόσο μεγάλη είναι η ομάδα ανάπτυξης για το expansion.

    Αποκάλυψε περαιτέρω: «Είναι λιγότεροι από το τέλος του 2022, αλλά εξακολουθεί να παραμένει η μεγαλύτερη ομάδα μας. Από την άλλη, η ομάδα Polaris έχει αυξηθεί σε σχεδόν 260 προγραμματιστές στα τέλη Ιουλίου. Μετά την κυκλοφορία του Phantom Liberty, θα μεταφέρουμε ένα μεγάλο μέρος της ομάδας στο Polaris».

    Εξηγώντας πρόσθεσε: “Θα μεταφέρουμε ένα μεγάλο μέρος της ομάδας στο The Witcher 4. Ορισμένα μέλη θα μεταφερθούν στο Cyberpunk Orion ή στο Hadar, αλλά θα υποστηρίξουμε επίσης το Phantom Liberty μετά την κυκλοφορία».

    Το Cyberpunk Orion πρόκειται να είναι η συνέχεια μετά το Phantom Liberty και το Hadar είναι το νέο IP της CD Projekt που βρίσκεται στα σκαριά.

    Η κυκλοφορία του The Witcher 4 Polaris υπόσχεται να φέρει μια νέα τριλογία Witcher στο προσκήνιο, με την CD Projekt να υπόσχεται ότι όλα θα κυκλοφορήσουν μέσα σε έξι χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία.

    Διαβάστε επίσης:

    Συνελήφθη 29χρονος άνδρας που πουλούσε κλεμμένα αντίτυπα του Starfield (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles