21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Scandock μπορεί και σκανάρει έγγραφα με τη χρήση ενός smartphone!

    Scandock

    Αν και υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για Andoid και iOS οι οποίες υπόσχονται scan εν κινήσει, κάνοντας χρήση των πολύ δυνατών πλέον καμερών των smartphones, το Scandock έρχεται να δώσει μία πιο επαγγελματική νότα στο θέμα.

    Το Scandock αποτελεί software και hardware μαζί. Αρχικά, υπάρχει η εφαρμογή για Android και iOS συσκευές και στη συνέχεια υπάρχει η κατασκευή, η οποία συνεργάζεται με την εφαρμογή. Ο χρήστης τοποθετεί το κινητό τηλέφωνο του στην ειδική βάση και αυτόματα ανάβουν οι ειδικοί φωτισμοί της κατασκευής. Στη συνέχεια, ο χρήστης τοποθετεί το έγγραφο στη βάση της κατασκευής και με χρήση της εφαρμογής σκανάρει το έγγραφο και αυτό αποθηκεύεται στο smartphone.
    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Rn57hDjfnr0]
    Προσωπικά, με έχει κερδίσει η συγκεκριμένη ιδέα, η οποία μάλιστα κατάφερε να κερδίσει χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter αξίας 106.683 δολαρίων. Το σκανάρισμα φαίνεται τόσο εύκολο, γρήγορο και επαγγελματικό. Το Scandock αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013 με τιμή όχι και τόσο φθηνή, όπως φαίνεται, για τον απλό χρήστη, αλλά περισσότερο προσιτή για τις επιχειρήσεις.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles