21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Dancing Queen: χορεύοντας σε μία στάση λεωφορείου, γιατί… έτσι (vid)

    Είναι η νέα αγαπημένη της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο. Όλου του κόσμου. Οι ιδιοκτήτες ενός café στο Southampton παρακολουθούν μία γυναίκα στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται απέναντι. Έχει τα ακουστικά της, ακούει μουσική και ξεκινά να κάνει το δικό της, χαριτωμένο χορευτικό όσο περιμένει:

    Το βίντεο στο Youtube έχει χιλιάδες views και χρήστες απ’ όλο τον κόσμο αφήνουν τα σχόλιά τους για την συμπαθέστατη 34χρονη γραμματέα που φαίνεται να χαίρεται τον εαυτό της.

    Αποκαλύπτεται δε από το Daily Echo πως το τραγούδι που άκουγε εκείνη τη στιγμή, ήταν το Knock Down της Alesha Dixon. Το upload όμως στο Youtube που την έχει κάνει «διάσημη» είναι ντυμένο με το Dancing Queen των Abba. Φυσικά έχει ήδη γίνει viral με αρκετούς χρήστες σε όλο τον κόσμο να έχουν ανεβάσει τη δική μουσική εκδοχή και την εικόνα της 34χρονης να λικνίζεται στη μουσική της και μετά να χάνεται στο λεωφορείο και την καθημερινότητα.

    Γιατί μας αρέσει; Γιατί όμορφος είναι ο άνθρωπος που είναι εντάξει με τον εαυτό του. Γιατί όμορφος είναι ο άνθρωπος που απολαμβάνει μικροπράγματα. Γιατί είναι όμορφο να θυμάσαι πως πριν απαιτήσεις από τους άλλους και την «άτιμη κοινωνία» να σε κάνουν χαρούμενο, θα πρέπει να μπορείς να το κάνεις μόνος σου.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles