21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η μεγαλύτερη συλλογή video games στον κόσμο βγήκε προς πώληση. Ενδιαφέρεστε;

    Ο 43χρονος Michael Thommason έχει, αυτή τη στιγμή, στην κατοχή του τη μεγαλύτερη συλλογή video games στον κόσμο, πιστοποιημένη και από τα ρεκόρ Guinness. Τα νέα είναι, όμως, ότι έχει αποφασίσει να την πουλήσει. Ενδιαφέρεστε;

    worlds-largest-video-game-collection

    Ο Thommason διέθετε πέρυσι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, 10.607 παιχνίδια, φέτος, ωστόσο, πρέπει να έχει ξεπεράσει, όπως σημειώνει, τα 11.000 video games!

    Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, πάνω από τα 2.600 είναι ακόμη με τη… ζελατίνα του εργοστασίου, ενώ περισσότερα από 8.300 είναι σε πολύ καλή κατάσταση με το κουτί αλλά και το manual τους.

    Καθώς, πάντως, χρειάστηκε περισσότερα από 25 χρόνια για να συγκεντρώσει όλα αυτά τα παιχνίδια, η ερώτηση που “γεννιέται” είναι γιατί τώρα αποφάσισε να τα πουλήσει. Όπως λέει ο ίδιος, οι “άμεσες” ανάγκες της οικογένειάς του πρέπει να αντιμετωπιστούν, έτσι πήρε αυτή την απόφαση.

    Αναλυτικές πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει η συλλογή του θα βρείτε εδώ, όσο για την τιμή πώλησης, το bid στο Game Gavel έχει φτάσει τη στιγμή που σας γράφουμε στα 90.251 δολάρια. Επόμενη προσφορά;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles