21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αναζητήστε βοήθεια μέσω του Cyprus Help: Νέα δωρεάν εφαρμογή κατάλληλη για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες με λειτουργικό Android και iOS

    Πριν από λίγες ημέρες βγήκε στον αέρα.. μια νέα πολυσύνθετη εφαρμογή με το όνομα  Cyprus Help, αποτέλεσμα της  συνεργασίας της κυπριακής  εταιρείας Wajee Mobile με την χαρτογραφική εταιρεία Geomatic Technologies Ltd. Το Cyprus Help δίνει στον κάθε χρήστη τη δυνατότητα εύκολης και άμεσης εύρεσης των σημαντικότερων υπηρεσιών, όπως αυτή των εφημερεύοντων φαρμακείων, πυροσβεστικών σταθμών, κλινικών κ.α σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο. Για την ανάπτυξη του Cyprus Help χρησιμοποιήθηκε μια απο τις μεγαλύτερες βάσεις χαρτογραφικών δεδομένων στην Κύπρο, ενώ για πρώτη φορά εισάγεται στην κυπριακή αγορά η χρήση επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) μέσω βιβλιοθηκών της Wajee Mobile για πλοήγηση προς τα σημεία ενδιαφέροντος μέσω της κάμερας της συσκευής του χρήστη. Για  την  πρόσβαση σας στην εφαρμογή Cyprus Help που είναι διαθέσιμη δωρεάν για  κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες με λειτουργικό Android και iOS στο Google Play και App Store ακολουθήστε απλά τους δυο πιο κάτω συνδέσμους:

    http://itunes.apple.com/us/app/cyprus-help/id546285567?mt=8

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wajeemobile.geomatic

    Είναι αξιοσημείωτο ότι η εφαρμογή σε λιγότερο από πέντε μέρες λειτουργίας έχει συγκεντρώσει περίπου 1000 χρήστες και στις δύο πλατφόρμες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles