16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο design που επεξεργάζεται η Microsoft για τα Windows 10 (Photos Inside!)

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Microsoft σκοπεύει να ανανεώσει ριζικά το design των Windows 10 με τη μορφή μιας αναβάθμισης η οποία θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο τρέχον έτος. Η εταιρεία εκτιμάται πως θα χρησιμοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό ορισμένα animations και άλλα στοιχεία του «Aero Glass», από την εποχή των Windows Vista και Windows 7 σε ένα νέο εγχείρημα που είναι γνωστό ως «Project Neon».

    neon

    Τα screenshots που διέρρευσαν φαίνεται να αποτυπώνουν το design με το οποίο πειραματίζεται η Microsoft, πριν αποφασίσει ποια κατεύθυνση θέλει να ακολουθήσει με το «Project Νeon». Ένα από τα concepts φαίνεται να σχετίζεται με τη δυνατότητα θολώματος συγκεκριμένων στοιχείων. Αναφέρεται παράλληλα, ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο στοιχείο του UI των Windows που φέρει την ονομασία «Acrylic» και το οποίο θα κάνει ευκολότερη για τους developers τη διαδικασία εξατομίκευσης των Universal εφαρμογών τους.

    neon-1

    Δε γνωρίζουμε το βαθμό στον οποίο θα ανανεωθεί το UI των Windows 10, ωστόσο όμως αυτό που διευκρινίζεται είναι ότι οι αλλαγές θα είναι αρκετές ώστε να προσελκύσουν την προσοχή του χρήστη. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν πότε θα καταφθάσουν αυτές οι αλλαγές στα Windows 10. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δοθούν στο συνέδριο Build που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Μάιο.

    neon-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles