16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε η Android-TV κονσόλα Nvidia Shield!

    H κορυφαία κατασκευάστρια καρτών γραφικών Nvidia ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση της κονσόλας Nvidia Shield. H συγκεκριμένη Android-based console πωλείται αυτή τη στιγμή μέσω των Amazon, Best Buy, αλλά και από το επίσημο website της Nvidia. Η συγκεκριμένη συσκευή πρόκειται  για την πρώτη προσπάθεια της γνωστής εταιρείας στον τομέα των gaming consoles και σύμφωνα με τους υπευθύνους της, η κονσόλα Shield έχει ως στόχο της να επαναπροσδιορίσει την TV εμπειρία των gamers!

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Όσον αφορά τα tech specs της, στην καρδιά της Nvidia Shield βρίσκεται ένα Tegra X1 chipset, το οποίο υποστηρίζεται από 3GB μνήμης RAM, ενώ φυσικά η κονσόλα στηρίζεται στην smart πλατφόρμα Android TV. H Nvidia Shield δεν έχει σχεδιαστεί με μόνο γνώμονα τα αμέτρητα παιχνίδια και ψυχολογικά apps που προσφέρει το Play Store, καθώς στόχος της Nvidia είναι να αποτελέσει ένα μίνι-σταθμό οικιακής ψυχαγωγίας, παρέχοντας τη δυνατότητα για προβολή online περιεχομένου μέσω του Netflix, του Amazon Instant Video, του YouTube και άλλων υπηρεσιών. Για αυτό και το μηχάνημα της Nvidia μπορεί να πραγματοποιήσει streaming ποιότητας . H Nvidia Shield console έρχεται με 16GB αποθηκευτικού χώρου και η τιμή της ανέρχεται στα 199 δολάρια, ενώ επιπλέον κυκλοφορεί και μία pro version, η οποία προσφέρεται με 500GB αποθηκευτικού χώρου και το Borderlands: The Pre-Sequel με τιμή στα 299$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles