19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απόλυτος έλεγχος του χώρου σας με το ψηφιακό πολυόργανο!

    Συχνά έχουμε την ανάγκη να γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σε ένα χώρο, είτε μιλάμε για το δωμάτιο, για το γραφείο, το μπάνιο, μια αποθήκη, ακόμα και το αυτοκίνητό σας! Η θερμοκρασία και η υγρασία είναι κρίσιμες για τη διατήρηση των αντικειμένων σε ένα χώρο, καθώς δε θέλουμε να φθαρούν ή να καταστραφούν από ακραίες συνθήκες (ψύχος, καύσωνας, ξηρασία, υγρασία). Το πολυόργανο (θερμόμετρο-υγρόμετρο) της Smart Electronics το φροντίζει για εσάς!

    θερμομετρο υγρομετρο (2) θερμομετρο υγρομετρο (4)

    Με το πολυόργανο αυτό μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή θερμοκρασία (από -10 έως +50 βαθμούς) και υγρασία (από 20 έως 100%) σε ένα χώρο, αλλά και την ώρα. Επίσης, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία που κατέγραψε το όργανο και ποιά ώρα της ημέρας ακριβώς την κατέγραψε, για να γνωρίζετε τι γίνεται στο χώρο σας ακόμη και όταν δεν είστε εκεί!

    θερμομετρο υγρομετρο (3) θερμομετρο υγρομετρο (1)

    Τροφοδοτείται από μια απλή μπαταρία ΑΑΑ 1,5 Volt και διαθέτει επίσης ξυπνητήρι, οπότε είναι ιδανικό και για το κομοδίνο σας. Φυσικά μπορεί να στερεωθεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια χάρη στο πτυσσόμενο πόδι του, ή να κρεμαστεί στον τοίχο και διαθέτει ενσωματωμένο μαγνήτη στο πίσω μέρος για εύκολη τοποθέτηση σε μεταλλικές επιφάνειες (π.χ. ψυγείο, ντουλάπα κ.λπ.)!

    Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles