16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    BedTime VR Stories: Η Samsung τοποθετεί παιδικά παραμύθια στα VR για «busy» γονείς

    Πλέον οι γονείς δεν έχουν πάντα τον ελεύθερο χρόνο για να διαβάσουν παραμύθια στα παιδιά τους πριν τον βραδινό ύπνο, ειδικά όταν ταξιδεύουν ή εργάζονται μέχρι αργά.

    wdsaxdc

    Η Samsung δουλεύει πάνω σε μια πιθανή λύση για αυτό το μοντέρνο πρόβλημα: το BedTime VR Stories, μια ένα εφαρμογή για τα Gear VR που επιτρέπει στους γονείς να μοιράζονται ένα παραμύθι μαζί με τα παιδιά τους. Στην αρχή, ίσως να μοιάζει με μια δυστοπική αντίληψη ενός λυπημένου, αντικοινωνικού μέλλοντος, δεν παύει  όμως να αποτελεί μια ενδεχόμενη λύση, ειδικά για απασχολημένους γονείς που θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω από video chat με τα παιδιά τους πριν κοιμηθούν.

    Θα χρειαστείς, φυσικά, δύο Gear VR σετ για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, καθώς και δυο συσκευές Samsung. Προς το παρόν έχει δοκιμαστεί μόνο στην Αγγλία, αλλά δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα βγει στην αγορά. Ίσως όμως να υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς μελέτες έχουν δείξει ότι οι VR συσκευές αλλάζουν τον κύκλο ύπνου, όταν τις χρησιμοποιείς βράδυ. Το να τοποθετείς μια φωτεινή OLED οθόνη μπροστά στα μάτια σου ακριβώς πριν τον βραδινό ύπνο αποτελεί τη τέλεια συνταγή για άυπνες νύχτες. Και αυτό δεν θα ευχαριστήσει πολύ τους γονείς των παιδιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles