19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι κρύβει πίσω του αυτός ο… vintage αυτόματος πωλητής Coca-Cola;

    “Speakeasy” ονομαζόταν τα bars που σέρβιραν κρυφά αλκοόλ στις ΗΠΑ στα χρόνια της Ποτοαπαγόρευσης (1920-1933). Η ονομασία, ωστόσο, έχει διατηρηθεί έως και σήμερα για “μυστικά” bars που κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την ύπαρξή τους αν δεν τα γνωρίζει (ένα τέτοιο μαγαζί υπάρχει, εξάλλου, και στην Αθήνα). Στην περίπτωση, πάντως, του Flask Speakeasy στη Σαγκάη, έχουμε ένα μυστικό χώρο που εντυπωσιάζει όσο λίγοι με την αισθητική του.

    FlaskSpeakeasy2

    Κρύβεται μέσα σε ένα μικρό… σαντουιτσάδικο, που ονομάζεται The Press στην κινεζική πόλη και η είσοδος του “μυστικού” bar, που θα βρείτε με λίγη προσπάθεια, είναι πίσω από ένα… vintage αυτόματο πωλητή Coca-cola και αφού διασχίσετε ένα μικρό… τούνελ.

    FlaskSpeakeasy7

    Το Flask έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Alberto Caiola και εντυπωσιάζει ακόμη και από τις φωτογραφίες, καθώς η αλήθεια είναι δύσκολο να το επισκεφθούμε από κοντά.

    FlaskSpeakeasy1

    Συνδυασμός πέτρας και ξύλου, εντυπωσιακοί κρυφοί φωτισμοί, μία ξεχωριστή κατασκευή από μποτίλιες ουίσκι και άλλες λεπτομέρειες συνθέτουν μία μοναδική ατμόσφαιρα που σας γυρίζει στα χρόνια της ποτοαπαγόρευσης αλλά και προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Δείτε τις υπόλοιπες φωτό.

    FlaskSpeakeasy9

    FlaskSpeakeasy3

    FlaskSpeakeasy4

    FlaskSpeakeasy5

    FlaskSpeakeasy6

    FlaskSpeakeasy8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles