21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γιορτάστε το τέλος της 6ης σεζόν του GoT με την ειδική έκδοση του XBOX One

    Μόλις σήμερα είδαμε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και το σοκ παραμένει, αρκετές ώρες μετά. Πώς περνάει ένας χρόνος περίπου μέχρι τα πρώτα επεισόδια της 7ης σεζόν, ειδικά μετά από αυτά που είδαμε σήμερα;

    image

    Αν είστε φανατικοί του GoT, ζείτε καθημερινά για αυτό και θέλετε κάτι να σας κρατήσει συντροφιά τους επόμενους μήνες, τότε μάλλον βρήκαμε κάτι για εσάς (αν ζείτε στη Γαλλία βέβαια – σόρρυ). Γνωρίστε την ειδική θεματική έκδοση του Xbox One που παρουσιάστηκε από την Microsoft για να… γιορτάσουμε το κλείσιμο του 6ου κύκλου! Το GoT Xbox One είναι διακοσμημένο με τα σχέδια της πασίγνωστης σειράς του HBΟ, ενώ ακολουθώντας το παράδειγμα της ειδικής έκδοσης Iron Man, που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μες στη χρονιά, η Game of Thrones έκδοση θα είναι αποκλειστική για τη Γαλλία μόνο, δυστυχώς.

    maxresdefault

    Προφανώς μιλάμε για ειδική έκδοση περιορισμένων κομματιών (6 κομματιών για να είμαστε ακριβείς) που θα δωθούν σαν δώρα σε 6 τυχερούς που θα πάρουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Xbox France, αποκλειστικά όμως για κατοίκους Γαλλίας. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η κονσόλα είναι… υπερθέαμα του Game of Thrones, ενώ συνοδεύεται και από ταιριαστό (custom made) remote controller καθώς και από ένα Blu-ray DVD με τους 6 κύκλους της σειράς μέχρι σήμερα!

    Ζηλέψαμε; 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles