24.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    H Microsoft … προσπαθεί να κόψει το αλκοόλ

    Υπάρχει αυτή η φήμη: πως τα events της Microsoft αφήνουν εποχή. Η φήμη δε αυτή είναι τόσο έντονη και τόσο βάσιμη που η εταιρεία, σύμφωνα με την Telegraph, εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση στη Μεγάλη Βρετανία:

    Αν το φαγητό σερβίρεται μαζί με αλκοολούχα ποτά, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ελέγχουν την ποσότητα που καταναλώνουν και οι διοργανωτές των event θα πρέπει να μεριμνούν ότι υπάρχουν εναλλακτικές μορφές μεταφοράς. Κάθε συμμετέχοντας που έρχεται σε κατάσταση μέθης θα πρέπει να εμποδίζεται να καταναλώσει επιπλέον αλκοόλ ή να οδηγήσει κάποιο όχημα.

    Που σημαίνει:

    α. Πολύς κόσμος μεθάει στα events και κάνει έκτροπα

    β. Πολύς κόσμος που μεθάει στα events νομίζει πως μπορεί να οδηγήσει και να φτάσει στο σπίτι του. Κρατήστε το “νομίζει”

    Η Microsoft δεν θέλει να εισπράττει αρνητική δημοσιότητα από τις μη-κόσμιες συμπεριφορές υπαλλήλων και συνεργατών της, έμμεσων ή άμεσων, όταν εκείνοι καταναλώνουν αλκοόλ κατά την διάρκεια events της εταιρείας και το καθιστά σαφές.

    Όσο να ‘ναι, δεν είναι το πιο ευχάριστο για την δημόσια εικόνα της εταιρείας, κάποιος, είτε υπάλληλος, είτε δημοσιογράφος, είτε συνεργάτης να έχει καταναλώσει κάποια ποτήρια παραπάνω και να κάνει τα δικά του. Άλλωστε, corporate events είναι, όχι πάρτι μεταξύ φίλων…

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles