15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H Vodafone σκέφτεται τη μεταφορά των κεντρικών της γραφείων εκτός Ηνωμένου Βασιλείου!

    Ένας γίγαντας των τηλεπικοινωνιών, η Vodafone, προειδοποιεί ότι σκέφτεται ακόμη και τη μεταφορά των κεντρικών της γραφείων που βρίσκονται στο Paddington του Λονδίνου έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο, ως συνέπεια της απόφασης του δημοψηφίσματος της προηγούμενης Πέμπτης, σύμφωνα με το οποίο η Μεγάλη Βρετανία οδηγείται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    vodafone

    Η Vodafone, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς του Ηνωμένου Βασίλειου, σημειώνει ότι η σχετική απόφασή της θα εξαρτηθεί από το αν οι διαπραγματεύσεις της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με την έξοδο από την EE θα οδηγήσουν σε περιορισμό της ελεύθερης διακίνησης ατόμων, κεφαλαίων και αγαθών.

    Σε σχετικό email προς τον τύπο, η Vodafone προειδοποιεί: “Παραμένει ασαφές σε αυτό το σημείο πόσα από τα θετικά θα παραμείνουν και μετά τη διαδικασία εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την EE. Δεν είναι ακόμη δυνατό να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα σχετικά με τη θέση των HQ των ομίλου. Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση και θα πάρουμε τις δέουσες αποφάσεις προς όφελος των πελατών, των μετόχων και των εργαζομένων μας”

    Συνολικά το 55% των κερδών της Vodafone το τελευταίο οικονομικό έτος προέρχονται από τις ευρωπαϊκές της δραστηριότητες, ενώ μόλις το 11% από το Ηνωμένο Βασίλειο.

    Ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 13.000 εργαζομένους στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας γραφεία και έξω από το Λονδίνο στο Newbury του Berkshire.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles