17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HP Officejet Pro X576dw MFP. O επαναστατικός printer γραφείου που περνάει τις εκτυπώσεις σας σε νέα διάσταση!

    Η HP εδώ και πολλά χρόνια έχει συνδέσει το όνομα της με χιλιάδες προϊόντα που δημιουργούνται με γνώμονα τις αποκλειστικές ανάγκες του καταναλωτή. Ειδικότερα, στον τομέα των printers (inkjet/laser), η HP είναι μία εταιρεία που έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση, καθώς χαρίζει στους users ποιότητα εκτύπωσης, απεριόριστες δυνατότητες ευελιξίας, ευκολία στη χρήση, και προπάντων… οικονομία! OJ_Pro_X_576dw_CN598A_RF (Large) (2)

    Ο HP Officejet Pro X576dw MFP είναι ένας επαγγελματικός printer γραφείου, ο οποίος ενσωματώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Ο συγκεκριμένος inkjet printer είναι ιδανικός για περιβάλλον μικρού γραφείου (που αποτελείται από 5 έως 15 άτομα) και η παραγωγή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 6.000 σελίδες σε μηνιαία βάση (με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 70 σελίδες το λεπτό). Το στοιχείο βέβαια που τον καθιστά «μοναδικό» είναι ότι ο X576dw ουσιαστικά θα σας κάνει να ξεχάσετε για πάντα τους laser εκτυπωτές γραφείου, καθώς μπορεί να μοιάζει σα laser printer (και να λειτουργεί σα laser printer), όμως το γεγονός ότι βασίζεται στην τεχνολογία μελάνης ουσιαστικά βοηθάει ώστε το κόστος για την επιχείρηση σας, να πέφτει στο μισό!

    OJ_Pro_X_576dw_CN598A_RF 2

    Το team της HP έδωσε μεγάλη βαρύτητα, έτσι ώστε να ενσωματώσει στον Officejet Pro X576dw, μία σειρά από επαναστατικές τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, αυξάνοντας παράλληλα κατακόρυφα την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας. Η σημαντικότερη όλων είναι η τεχνολογία HP Page Wide, όπου εκεί κρύβεται το μυστικό της επαναστατικής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωσης του εν λόγω εκτυπωτή. Οι σταθερές κεφαλές εκτύπωσης εκτείνονται σε όλο το μήκος της σελίδας και το μεγάλο ατού τους είναι ότι μπορούν να εκτυπώσουν μία πλήρη εικόνα με ένα μόλις πέρασμα, χαρίζοντας πρωτόγνωρη ταχύτητα και φυσικά οικονομία. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι η σειρά Officejet Pro X500 προσφέρει τους καλύτερους χρόνους επιτραπέζιας εκτύπωσης στον κόσμο!

    OJ_Pro_X_576dw 3

    Οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δε σταματούν εδώ, καθώς ο Officejet Pro X576dw διαθέτει δυνατότητες σάρωσης, αντιγραφής και fax, ενώ με την λειτουργία HP ePrint μπορείτε να πραγματοποιήσετε on-the-fly εκτυπώσεις από το smartphone ή το tablet σας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή! Παράλληλα, η θύρα USB σας επιτρέπει να μεταφέρετε προς επεξεργασία τα έγγραφα σας εύκολα και γρήγορα (συνδέοντας απλώς το USB stick σας), ενώ οι επιχειρηματικές εφαρμογές της HP που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρουν το καλύτερο παραγωγικό αποτέλεσμα.  Και επειδή η ελάττωση του κόστους εκτύπωσης θα πρέπει να θεωρείται «must» για την επιχείρηση σας, η δυνατότητα του Officejet Pro X576dw για εκτύπωση διπλής όψης είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει στο να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα χαρτιού (σε σύγκριση με συνθήκες απλής εκτύπωσης). Τέλος, η HP έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά και στον τομέα της ενεργειακής κατανάλωσης, με τον Officejet Pro να ακολουθεί το πρότυπο Energy Star που σημαίνει ότι ο εν λόγω printer καταναλώνει έως και 50% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με έναν εκτυπωτή laser.

    OJ_Pro_X_576dw 4

    Ταχύτητα, οικονομία και επαναστατική τεχνολογία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Officejet Pro X576dw, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια και θα ανοίξει νέους ορίζοντες παραγωγικότητας για την επιχείρηση σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles