21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι 10 πιο τρομακτικές ταινίες της τελευταίας δεκαετίας

    Έχουν βγει αρκετά τρομακτικά remakes και sequels στις κινηματογραφικές αίθουσες τα τελευταία χρόνια. Όμως από το 2006, έχουμε δει και νέες εισαγωγές. Εδώ έχουμε τις 10 πιο τρομακτικές ταινίες της τελευταίας δεκαετίας.

    dsgf

     

    1. [Rec]

    σφδ

    Δεν υπάρχουν πολλές ταινίες τραβηγμένες με κάμερα στο χέρι σε αυτή τη λίστα, όμως η ισπανική ταινία [Rec] βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει αυτό τον παλιό τρόπο λήψης και να δημιουργήσει κάτι απόλυτα τρομακτικό.

    1. You’re Next

    μ,

    Μια ταινία με πολύ αίμα, μια επίθεση σε ένα σπίτι, ένα έντονο οικογενειακό δράμα και μια μαύρη κωμωδία, όλα σε ένα, από τους Adam Wingard και Simon Barrett.

     

    1. The Last Exorcism

    ζδω

    Το The Last Exorcism αποτελεί ακόμα μια ταινία γυρισμένη με κάμερα στο χέρι από μια ομάδα, όμως αυτή τη φορά το κεντρικό πρόσωπο είναι ένας υπουργός που δέχτηκε συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ. Και η ιστορία εξελίσσεται με τους γνωστούς εξορκισμούς…

     

    1. The Conjuring

    σφγ

    Ένα υψηλού επιπέδου καστ, ανεβάζει στα ύψη αυτή τη «βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα» ταινία, όπου δυο παντρεμένοι ερευνητές αναλαμβάνουν να βοηθήσουν μια οικογένεια να απαλλάξει το αγροτικό τους σπίτι από μια απειλητική υπερφυσική παρουσία.

    1. Insidious

    ρσφηφ

    Ομοίως με το The Conjuring, μια οικογένεια ζητά την βοήθεια δυο ερευνητών για ένα πνεύμα που έχει στοιχειώσει το σπίτι τους και απειλεί τη ζωή του γιού τους.

     

    1. Let the Right One In

    γδφη

    Αυτή η ταινία δεν είναι ένα κλασσικό Αμερικάνικο θρίλερ. Μας έρχεται από την Σουηδία. Το Let the Right One In είναι μια ζοφερή, δυσάρεστη και ανησυχητικά βίαιη ταινία.

     

    1. The Witch

    ηξ

    Μια παράξενα αυθεντική ιστορία που ερευνά γιατί ο αγώνας για επιβίωση στην αγροτική Αμερική του 17ου αιώνα μπορεί να αποτελέσει το πιο τρομακτικό σενάριο αυτής της λίστας.

     

    1. The Babadook

    φξ

    Πολλές από αυτές τις ταινίες έχουν να κάνουν με παιδιά που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων υπερφυσικών όντων. Η ιστορία μιας οικογένειας σε κρίση μοιάζει τόσο αληθινή, ώστε να φρικιαστικά της στοιχεία αντηχούν σε μια πιο εφιαλτική δύναμη.

     

    1. Paranormal Activity

    γη

    Μπορεί τα sequel της ταινίας να ήταν λίγο υπερβολικά, όμως η αρχική ταινία, γυρισμένη σε στυλ που μοιάζει στο The Blair Witch Project και με μικρό budget, μπόρεσε να μετατρέψει το τετριμμένο σιγανό άνοιγμα της πόρτας σε ένα θέαμα άκρως τρομακτικό.

     

    1. It Follows

    ρτυθξ

    Είναι αινιγματικό, μπορεί να μοιάζει σε οποιονδήποτε. Δεν σταματά ποτέ να κινείται, οπότε ούτε εσύ μπορείς να σταματήσεις. Τι θέλει; Τι συμβαίνει όταν σε αγγίξει; Από πού ήρθε και πως θα απαλλαγείς από αυτό; Αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία της τελευταίας δεκαετίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles