16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η αποκλειστική επίσκεψη του Bloomberg στο “πιο μυστικοπαθές εργοστάσιο κατασκευής iPhone”!

    Λίγο μετά μετά τις 9 το πρωί, στο εργοστάσιο της Pegatron στα προάστια της Σαγκάης, χιλιάδες εργαζόμενοι ντυμένοι με ροζ jackets ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μία ακόμη εργασιακή ημέρα κατασκευάζοντας iPhone.

    One of the World Most Secretive iPhone Factories

    Οι άνδρες και οι γυναίκες στέκονται μπροστά σε σαρωτές προσώπου και χτυπούν τις κονκάρδες τους στα τουρνικέ ασφαλείας, ώστε να μπορέσουν να μπουν στο κτίριο. Οι αυστηροί έλεγχοι ταυτότητας υπάρχουν για να είναι σίγουρο ότι δεν κάνουν υπερβολικές υπερωρίες.

    2

    Το Bloomberg ξεκινά με αυτό τον τρόπο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του σχετικά με το χώρο που κατασκευάζονται τα πιο κερδοφόρα smartphones στον κόσμο, μέρος της “καλά προστατευμένης” αλυσίδας παραγωγής των προϊόντων της Apple.

    Μετά από κατηγορίες ετών για ατελείωτες υπερωρίες και εξαντλητικά ωράρια εργασίας το ρεπορτάζ σημειώνει πως Pegatron και Apple εξέδωσαν νέες διαδικασίες για να προστατεύσουν τους εργαζομένους, ενώ δόθηκε για πρώτη φορά σε δημοσιογράφο από τη Δύση άδεια για πρόσβαση στο χώρο.

    The Pegatron campus

    Η περιήγηση στον ρεπόρτερ του Bloomberg έγινε από τον John Sheu, επικεφαλής των εγκαταστάσεων, εκεί όπου 50.000 άτομα συναρμολογούν iPhone.

    3

    Μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ του Bloomberg αναλυτικά εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles