17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Η φοιτήτρια που φέρνει σπίτι σου τον… Willy Wonka και το “εργοστάσιο σοκολάτας” του

    Για την πτυχιακή της εργασία στο ECAL, η Elsa Lambinet συνεργάστηκε με την ελβετική σοκολατερί Blonel για να δημιουργήσει σοκολάτες που μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες σας, καθώς αποτελούνται από “μέρη” που μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το τι θέλετε κάθε στιγμή!


    Το project “Sweet Play” μπορεί να χρησιμοποιήσει τρία διαφορετικά είδη από σοκολάτα, καθώς και μία σειρά από toppings και είδη γέμισης που μπορούν να συνδυαστούν σε αυτή.

    Έτσι, για παράδειγμα, στη μαύρη σοκολάτα μπορείτε να προσθέσετε φρούτα, στη σοκολάτα γάλακτος ξηρούς καρπούς, ενώ στη λευκή διάφορα “υγρά”, όπως σιρόπια, λικέρ κ.ο.κ.

    “Οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδυάζουν συστατικά για ώρες παράγοντας τα δικά τους υπέροχα, διαφορετικά σοκολατάκια” σημειώνει στην περιγραφή του project της η φοιτήτρια, που φαίνεται ότι με την ιδέα της αυτή κάνει τα πιο γλυκά μας όνειρα πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να δούμε τη “δουλειά” της διαθέσιμη στην αγορά. Άλλωστε, ποιος δε θα ήθελε ένα μίνι “εργοστάσιο σοκολάτας” στο σπίτι του…

    Πηγή: Fastco Design

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles