19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Kobe Bryant δοκιμάζει ήδη το iWatch της Apple (φήμες);

    O πασίγνωστος μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, συμφώνα με φήμες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είναι ένας από τους πρώτους αθλητές στον κόσμο που εδώ και καιρό χρησιμοποιούν ένα πρότυπο μοντέλο του iWatch της Apple.

    los-angeles-lakers-kobe-bryant

    Όπως λέγεται, ο Kobe έχει επιλεγεί για αυτό το σκοπό από τους υπευθύνους της Apple μαζί και με άλλους αμερικανούς αθλητές από διαφορετικά αθλήματα, ειδικά για να τεστάρουν τις health & fitness λειτουργίες του Apple iWatch και κατά πόσο αυτές μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις των αθλητών, αλλά και εάν κατά πόσο επηρεάζουν την γενικότερη κατάσταση της υγείας τους. H συγκεκριμένη φήμη προέκυψε από τη στιγμή που o Kobe Bryant εμφανίστηκε στο αρχηγείο της Apple στο Cupertino, όπου όπως λέγεται βρέθηκε εκεί ύστερα από πρόσκληση του υπεύθυνου του τμήματος design της Apple, John Ive (άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά).

    Όσο περνάει ο καιρός το iWatch, βρίσκεται όλο και πιο κοντά μας, καθώς το smartwatch της Apple, ακούγεται όλο και πιο συχνά. Πάντως, εάν το φορέσει ένας αστέρας του ΝΒΑ, όπως ο Kobe και μείνει ικανοποιημένος από τις δυνατότητες του, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles