17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέος επικεφαλής στον τομέα των smartphones για τη Samsung!

    Αλλαγές στη διοίκηση της Samsung, καθώς ο J.K. Shin, έως τώρα επικεφαλής του mobile division και co-CEO της εταιρείας, παραιτείται από τη διαχείριση του τομέα των smartphones.

    samsung new boss mobiles

    Ο Shin θεωρείται υπεύθυνος για την όχι τόσο καλή πορεία των τελευταίων μοντέλων της Samsung, παρευρμηνεύοντας τη ζήτηση για τις συσκευές από την αγορά (παραγωγή πολύ λίγων Galaxy S6 smartphones Edge και πάρα πολλών συμβατικών S6), με αποτέλεσμα πτώση στα κέρδη της εταιρείας.

    Παρόλο που ο Shin θα παραμείνει ως επιβλέπων στο τμήμα, ο ρόλος του προέδρου θα περάσει στα χέρια του D.J. Κoh που θα διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες. Ο Shin θα επικεντρωθεί στις νέες επιχειρήσεις και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρείας. Ο Koh υπήρξε έως τώρα επικεφαλής του τμήματος mobile R&D της κορεατικής εταιρείας, έχοντας “κομβικό” ρόλο στην ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος Tizen αλλά και του συστήματος mobile πληρωμών Samsung Pay.

    Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής του τμήματος τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών των Κορεατών B.K. Yoon, μετακινείται και αυτός από τη θέση του για να ασχοληθεί και με τη “μακροπρόθεσμη στρατηγική” της εταιρείας. Τόσο ο Shin όσο και ο Yoon θα διατηρήσουν τις θέσεις τους ως co-CEOs της Samsung Electronics.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles