21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 2. Επίσημη πρεμιέρα για τη νέα πρόταση κορυφής των Κινέζων!

    Ακολουθώντας πολλές διαρροές αλλά και επίσημα teasers, το OnePlus 2, η νέα ναυαρχίδα του Κινέζου κατασκευαστή που είχε κλέψει τις εντυπώσεις από το πρώτο του μοντέλο OnePlus One, είναι γεγονός.

    Με πλαίσιο από μαγνήσιο και μεταλλικά πλήκτρα, το OnePlus 2 αποτελεί μία βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με τον προκάτοχό της, που θα διατεθεί στην αγορά σε αρκετά προσιτή τιμή, 329 δολάρια για την έκδοση των 16GB και 389 δολάρια για την έκδοση των 64GB

    oneplus 2 - 01

    Με StyleSwap covers σε διάφορα φινιρίσματα, όπως μπαμπού, κέβλαρ κ.ά.. το OnePlus 2 θέλει να εντυπωσιάσει και με την εμφάνισή του.

    oneplus 2 - 03

    Όσον αφορά τώρα τα specs, έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, 3 ή 4GB RAM, κάμερα 13MPixels με οπτικό σταθεροποιητή, laser focus και υποστήριξη 4K clips, καθώς και δεύτερη κάμερα 5MPixels.

    Διαθέτει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (πιο γρήγορο από του iPhone 6 όπως σημειώνει η εταιρεία), υποστήριξη του νέου προτύπου USB Type-C, καθώς και dual-SIM δυνατότητες, 4G συνδεσιμότητα, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 3.300mAh.  Όσον αφορά το λειτουργικό, το “παρών” δίνει το OxygenOS βασισμένο στο Android 5.1 Lollipop, αξιοσημείωτη πάντως είναι και η απουσία NFC, καθώς, σύμφωνα με την OnePlus, “οι περισσότεροι χρήστες δεν το χρησιμοποιούν”.

    oneplus 2 - 02

    Για ακόμη μία αφορά, απαιτείται πρόσκληση για να αποκτήσετε τη συσκευή, όπως σημειώσει ωστόσο η εταιρεία, πλέον η διαδικασία θα είναι σημαντικά ευκολότερη. Το OnePlus 2 θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές αγορές από τις 11 Αυγούστου και σε περισσότερες αργότερα μέσα στη χρονιά.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles