21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Piperaris: Απόκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας Creative Automations Ltd

    piperaris

    Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας Creative Automations Ltd, απόκτησε πρόσφατα η εταιρεία Piperaris. Η συμφωνία μεταξύ των δυο εταιρειών ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στις πρόνοιες της περιλαμβάνεται η μετονομασία της Creative Automations σε Piperaris Smart Automations.

    Όπως είναι γνωστό, η Creative Automations  δραστηριοποιείται στην αυτοματοποίηση λειτουργιών παλαιών και νέων κτιρίων, όπως  φωτισμού, σκίασης, κλιματισμού, ήχου, εικόνας, ενδοεπικοινωνίας, αλλά και τη διαχείριση μέσω ειδικών εφαρμογών, των ηλεκτρικών συσκευών, του ποτίσματος κήπων, και των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών δικτύων.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Piperaris Security κ. Μάριος Τρύφωνος, αναφερόμενος στο θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας Creative Automations Ltd   δήλωσε: «Δικαίως ενθαρρυμένη από την μακροχρόνια και διαρκή επιτυχία στην αγορά της Κύπρου, η εταιρεία Piperaris Security με την κίνηση  αυτή φιλοδοξεί να διεισδύσει δυναμικά στην συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά έξυπνων και αυτόματων κτιρίων από την μια, και από την άλλη να διατηρήσει και να ενισχύσει την ηγετική της θέση στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας».

    Να σημειωθεί ότι  στη θέση του Γενικού Διευθυντή μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού  πακέτου μετοχών της Creative Automations  από την Piperaris Security, θα συνεχίσει ο κος Παναγιώτης Παπασυμεού, ο οποίος δήλωσε πως νιώθει πολύ ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη, αφού ανοίγεται μια νέα εποχή δημιουργίας και παραγωγικότητας με ελκυστικές προκλήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles